Eki Görüntüle 844014 Eki Görüntüle 844015
Kızlar falıma bakar mısınız lütfen bakanlara bende bakabilirm
Canım benim ağzına sağlık.. pek inanmam aslında böyle şeylere ama insan merak ediyor genede... :)
Ya tabağı koymayı denedim ama kabul etmedi sanırım kb yüksek o yüzden diye düşündüm....
Sen fotoğraflarını özelden yolla yada burdan bende sana bakayım... Ama benim öyle çıkar tutar diye iddialarım yok yani onu baştan söyliyeyim :)
bana bakarmısın canım
ay canım ya çok sevindimbende sana yarın tarot bakarım istersen burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarsan bakarım
Eki Görüntüle 844047 Eki Görüntüle 844048 Eki Görüntüle 844053 Eki Görüntüle 844054 Eki Görüntüle 844055 Eki Görüntüle 844056 Eki Görüntüle 844057 Eki Görüntüle 844058 Eki Görüntüle 844059 Eki Görüntüle 844060 Eki Görüntüle 844062 Eki Görüntüle 844063
canım yarın bakalım mı o zaman karşılıklı sen bna bn sana bakayım bu falına çnkü deminden beri zihnim baya yoruldu baka bakada
ay canım ya çok sevindimbende sana yarın tarot bakarım istersen burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarsan bakarım
Eki Görüntüle 844047 Eki Görüntüle 844048 Eki Görüntüle 844053 Eki Görüntüle 844054 Eki Görüntüle 844055 Eki Görüntüle 844056 Eki Görüntüle 844057 Eki Görüntüle 844058 Eki Görüntüle 844059 Eki Görüntüle 844060 Eki Görüntüle 844062 Eki Görüntüle 844063
iki uzak kapıdan gelen misafir ağırlayacaksın. neşeli sevinçli bir kalabalık olacak.yakın zamanda büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeni bir baslangıç yaparak hayatına çok sey katacaksın. Oldukça zor günler geçirmişsin ancak bu durumdan yavaş yavaş sıyrılıyorsun. Dostlarından yardım isteyebilirsin. Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır. Aldığın kararlar ve olumlu pozitif yönün sana her zaman kazandıracaktır. İş ve sosyal yaşamında yeni yeni fırsatlar çıkacak karşına. Sana karşı inatçı davranmış biri var ve bu duruma üzülmüşsün fakat çok sorun çözülecek merak etme. büyük bir zafer, başarı nasıl yorumlarsan öyle bir gelecek seni bekliyor diyebilirim. Bu başarıdan seninle birlikte birkaç kişide yaralanacak.
iki uzak kapıdan gelen misafir ağırlayacaksın. neşeli sevinçli bir kalabalık olacak.yakın zamanda büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeni bir baslangıç yaparak hayatına çok sey katacaksın. Oldukça zor günler geçirmişsin ancak bu durumdan yavaş yavaş sıyrılıyorsun. Dostlarından yardım isteyebilirsin. Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır. Aldığın kararlar ve olumlu pozitif yönün sana her zaman kazandıracaktır. İş ve sosyal yaşamında yeni yeni fırsatlar çıkacak karşına. Sana karşı inatçı davranmış biri var ve bu duruma üzülmüşsün fakat çok sorun çözülecek merak etme. büyük bir zafer, başarı nasıl yorumlarsan öyle bir gelecek seni bekliyor diyebilirim. Bu başarıdan seninle birlikte birkaç kişide yaralanacak.
sağol canım sevindim doğrusu moralim çok bozuktu. inşallah falındaki gibi olur. 2 gün önce aldatılmış ve işsiz biri olarak falda çıkan şeylere o kadar çok ihtiyacım varki
canım sana neyle ilgili fal bakayım merak ettiğin şeyi sorarmısın birde burccunu yazarmısın
canım senin düşündüğün bir erkek var ve işe girmek için yada çalışıyorsan işinde yükselmek gibi bir düşüncen için bir kadından yardım mı istedin.bu aralar bu iki konuyu düşünüyorsun.duygusal anlamda bu kişiyle artık olmaz diye umutsuzluğa kapılmışsın çok sıkılmışsın bu konudan.bugünlerde hislerinde yanıldığını anladığın bir olay yaşamışsın.yakın zamanda senin için önemli bir karar vereceksin bu kararın neticesinde bir bitiş ve yeni bir başlangıç yaşayacaksın.bir aşk yaşayacaksın karşılıklı aşk toprak grubundan bir erkekle. hava grubundan bir erkek var bu kişi sana sorun çıkaracak ilişkinde.bence bu senin olsun artık gelsin diye beklediğin kişi sen başkasıyla başlayınca çıkacak ortaya.sen sorunlarından kaçmayıp mücadele edeceksin.
Allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle yapsın zaten. bu cocuk eski erkek arkdsın mı yoksa canım
bu arada tşk ederim :)
yani şimdi eski oldu.6 aydır birlikteydik 3 gün önce ayrıldık buralarda hakkında meraklandığım odun ne boş biri için üzülmüşüm yaneyseki artık iyiyim
daha öncede ayrılmamış mıydnz canm siz yanılmıyorsam bana falın cıktı diye yazmıştın bir topicte. ayrıca htrlarsan ben sana dedm be güzlm bu cocugun gözü dsarda diye.
evet ama o zaman sonradan farkettimki ben o olayı yanlış anlamışım. ama şimdikinde bir yanlış anlaşılma yok.evet sen demiştin gözü dışarda diye ama ne bileyim başka fallarda da hep bir tek beni seviyor bazende senin gibi diyende oluyordu fala göre hareket etmekte doğru değil tabi ama doğrusu fallarda beni etkiliyor. neyseki artıkın ispatladım gözünün dışarda olduğunu öküzün
zararın neresnden dönersen karmış canım. boşver ettiğini bulsn de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?