Fallllll :)))

Eki Görüntüle 844014 Eki Görüntüle 844015

Kızlar falıma bakar mısınız lütfen bakanlara bende bakabilirm

gel bakayım cnm hanenize gelecek iki temiz kağıt haberi var....dedikoduların arasında kalmışsınız oçokçekemeyen gözler var....Biir araba çıkmış istediğiniz bir mal sanırım yakında olacak çok istemişsiniz herhalde....beğendiğiniz biri var ayağı bir yere bağlı gelmek istedsede size gelemiyor....bir yolunuz var çok kısa....müjdeli bir haber bekleyin önümüzdeki hafta....bir bayan ile önemli bir görüşme yapacaksınız ve bir iş bağlantısı kuracaksınız....yüreğiniz kabarmış yakın bir zamanda yada bu kağıt haberleri sizi biraz heyecenlandıracak...tabak önemli neden göndermediniz?orada dileğiniz görünüyor olacakmı olmayacak mı tabi dilediyseniz dizinizde bir sorun var ....sıranızı beklediğiniz bir durum var sıra bana gelsin dediğiniz bir yerden bir para geliyor ama az...:)))yinede işinizi görecek ama....sıkışmışsınız bir konuda yol arıyorsunuz çıkmak için yolunuz açık sıkıntı bitecek...lidersiniz anaç bir yapınız var....her artamda dinlenen sevşlen bir kişisiniz ama çok çabuk kırılabiliyorsunuz hatta bu aralar bir bayan arkadaşınıza kırgınsınız ben bir ilşki gördüm filizlenen hoşandığınız biri var onunla ilgili bir gelişme var akşam sabah kokusu ıkar güzel gibi geldi bana şimdi gönderiyorum benimkini

Son düzenleme:
Canım benim ağzına sağlık.. pek inanmam aslında böyle şeylere ama insan merak ediyor genede... :)
Ya tabağı koymayı denedim ama kabul etmedi sanırım kb yüksek o yüzden diye düşündüm....
Sen fotoğraflarını özelden yolla yada burdan bende sana bakayım... Ama benim öyle çıkar tutar diye iddialarım yok yani onu baştan söyliyeyim :)

bana bakarmısın canım

canım yarın bakalım mı o zaman karşılıklı sen bna bn sana bakayım bu falına çnkü deminden beri zihnim baya yoruldu baka bakada

iki uzak kapıdan gelen misafir ağırlayacaksın. neşeli sevinçli bir kalabalık olacak.yakın zamanda büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeni bir baslangıç yaparak hayatına çok sey katacaksın. Oldukça zor günler geçirmişsin ancak bu durumdan yavaş yavaş sıyrılıyorsun. Dostlarından yardım isteyebilirsin. Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır. Aldığın kararlar ve olumlu pozitif yönün sana her zaman kazandıracaktır. İş ve sosyal yaşamında yeni yeni fırsatlar çıkacak karşına. Sana karşı inatçı davranmış biri var ve bu duruma üzülmüşsün fakat çok sorun çözülecek merak etme. büyük bir zafer, başarı nasıl yorumlarsan öyle bir gelecek seni bekliyor diyebilirim. Bu başarıdan seninle birlikte birkaç kişide yaralanacak.

sağol canım sevindim doğrusu moralim çok bozuktu. inşallah falındaki gibi olur. 2 gün önce aldatılmış ve işsiz biri olarak falda çıkan şeylere o kadar çok ihtiyacım varki
canım sana neyle ilgili fal bakayım merak ettiğin şeyi sorarmısın birde burccunu yazarmısın

canım senin düşündüğün bir erkek var ve işe girmek için yada çalışıyorsan işinde yükselmek gibi bir düşüncen için bir kadından yardım mı istedin.bu aralar bu iki konuyu düşünüyorsun.duygusal anlamda bu kişiyle artık olmaz diye umutsuzluğa kapılmışsın çok sıkılmışsın bu konudan.bugünlerde hislerinde yanıldığını anladığın bir olay yaşamışsın.yakın zamanda senin için önemli bir karar vereceksin bu kararın neticesinde bir bitiş ve yeni bir başlangıç yaşayacaksın.bir aşk yaşayacaksın karşılıklı aşk toprak grubundan bir erkekle. hava grubundan bir erkek var bu kişi sana sorun çıkaracak ilişkinde.bence bu senin olsun artık gelsin diye beklediğin kişi sen başkasıyla başlayınca çıkacak ortaya.sen sorunlarından kaçmayıp mücadele edeceksin.

Allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle yapsın zaten. bu cocuk eski erkek arkdsın mı yoksa canım

bu arada tşk ederim :)

yani şimdi eski oldu.6 aydır birlikteydik 3 gün önce ayrıldık buralarda hakkında meraklandığım odun ne boş biri için üzülmüşüm ya neyseki artık iyiyim

Allah bu erkekleri nasıl biliyorsa öyle yapsın zaten. bu cocuk eski erkek arkdsın mı yoksa canım

bu arada tşk ederim :)

yani şimdi eski oldu.6 aydır birlikteydik 3 gün önce ayrıldık buralarda hakkında meraklandığım odun ne boş biri için üzülmüşüm ya neyseki artık iyiyim

daha öncede ayrılmamış mıydnz canm siz yanılmıyorsam bana falın cıktı diye yazmıştın bir topicte. ayrıca htrlarsan ben sana dedm be güzlm bu cocugun gözü dsarda diye.

evet ama o zaman sonradan farkettimki ben o olayı yanlış anlamışım. ama şimdikinde bir yanlış anlaşılma yok.evet sen demiştin gözü dışarda diye ama ne bileyim başka fallarda da hep bir tek beni seviyor bazende senin gibi diyende oluyordu fala göre hareket etmekte doğru değil tabi ama doğrusu fallarda beni etkiliyor. neyseki artıkın ispatladım gözünün dışarda olduğunu öküzün

daha öncede ayrılmamış mıydnz canm siz yanılmıyorsam bana falın cıktı diye yazmıştın bir topicte. ayrıca htrlarsan ben sana dedm be güzlm bu cocugun gözü dsarda diye.

zararın neresnden dönersen karmış canım. boşver ettiğini bulsn de geç

öyle yaptım zaten eskisi gibi üzülmüyorum sadece yalnız kalmak istemiyorum bu beni üzüyor. inşallah uzun sürmez ciddi anlamda birinin hayatıma girmesi. öyleki herşeyi boşvermişim.

zararın neresnden dönersen karmış canım. boşver ettiğini bulsn de geç

Canım öncelikle k.bakam dün çok yoğun bi gündü fırsat bulamadım...Şimidi bakıyorum falına...
Sıkıntının sebebi uzun burunlu küçük gözlü ve sanırım yalancı bi erkek... Bu kişiden beklentilerin var yapması gerekenleri yapmadığı için büyük bi öfken var kimi zaman geçiyo ama aklına her gelişinde kızıyosun yeniden...Bu kişiyle yüzyüze konuşman var zaman tam veremiyorum ama orta bi zaman ne çok yakın ne çok uzak ama yakına daha yakın.. Bu kişinin geçmişte bıraktığı biri var ama bu kişi canını çok yakmış sanırım bu yüzden hayata kndini gamsız tanıtıyo sanırım biraz.. İki tane kişinin çok etisinde kalıyo sözlerine çok değer veriyo bazen onları dinlemekten kendi düşüncesininde bu olduğunu zannediyor.. Ha bide dedim ya yüzyüze knuşma var diye bu konuşma karar vermeye dayalı bi konuşma..Geçmişine takılı yaşayan bi insan sanırım burcu su gurubundan olabilir yani yengeç balık veya akrep.. İsminin içinde s olan bi kızla tardışma yaşıyacaksın yüzü yuvarlağımsı saçları omuzlarının birazdaha altında ve düze yakın yüz uzuvları küçük ve orta arasında biri.. Sen haklısın ama bu kişi bunu kabul etmek istemedeği için bi süre küseceksiniz ama sonunda haklı olduğunu kabul edecek.. Sana ulaşmayacak bi haber var... senden gizlenen bişey olabilir..
Çok yakınında iki yüzlü bi düşmanın var bayan sanki haiff balık etli bu kişiye çok dikkat et çevrene iyi bak sen heüz farkında değilsin bu kişinin.. 2 tanede ortak arkadaşınız var bununla.. söyleyeceklerim bu kadar canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…