• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FALLOP TÜPLERİNİ ALDIRDIKTAN SONRA PİŞMANLIK YAŞAYAN VAR MI? TÜP BEBEK SÜREÇLERİNİZ BAŞARILI OLDU MU?

Benim seçme şansım yoktu. Tüplerim alınmasa hamile kalma şansım yoktu. Birkaş konunuzu daha gördüm. Sizin sorununuz tam olarak ne? Cevap verirseniz ya da anlatırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

Benim seçme şansım yoktu. Tüplerim alınmasa hamile kalma şansım yoktu. Birkaş konunuzu daha gördüm. Sizin sorununuz tam olarak ne? Cevap verirseniz ya da anlatırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
tüplerin ikisi de tıkalı ve sıvı birikimi var denildi. doktor hanım açmaya çalışıcam ama çok yüksek ihtimalle iki tüpünü de almak zorunda kalıcam dedi. evet tüpler alınmadan gebelik imkansız gibi bir şey ama doğru mu karar veriyorum aldırmakla ondan emin olamıyorum.

tüplerin ikisi de tıkalı ve sıvı birikimi var denildi. doktor hanım açmaya çalışıcam ama çok yüksek ihtimalle iki tüpünü de almak zorunda kalıcam dedi. evet tüpler alınmadan gebelik imkansız gibi bir şey ama doğru mu karar veriyorum aldırmakla ondan emin olamıyorum.
Ya sıvı birikimi olunca tüpler alınmadan transfer mümkün değil dedi bana doktorlar. Kaç farklı doktor gördü. Yani aynı durum sizdekide anladığım kadarıyla. Alınmazsa tedaviden sonra transferiniz boşuna olabilir. Doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim bu konuda. Rahim filminde benimde tıkalı tüpü açmaya çalıştılar. Boşuna bir can acısı çektim sadece. Alındıktan sonra her şey sorunsuz ilerledi çok şükür

Back
X