• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİDROSALPENKS VE TÜP BEBEK

Bende gitmeden önce yorumlarına baktım baya herkes memnun kalmış kötü bi yorum görmedim hiç, banada sol tüpüme özel bi hastanede Hidrosalpenks teşhisi konmuştu sonrasında Zeynep kamile gitmeye karar verdim tüpü aldırmadan önce iyikide gitmişim Banu hanım laparoskopi işlemini yaptı ameliyata girerken sol tüpün alınacağını söylemişti ama ameliyattan çıktığımda Hidrosalpenks olmadığını ve iki tüpümünde alınmadığını öğrendim sol tüp yumurtalığa yapışıkmış onu ayırmış ve iki tüpüde yıkamış açıklığından emin olmak için ikiside açık çıkmış herşey normal görünüyor 6 ay denemeye başlayın dedi ama herşey normal çıktığı halde olacak mı olmayacak mı diye korkuyorum
ay inşallah doğal yolla olur. bana da açabilirsem açıcam dedi ama sanırım tüplerin durumu biraz kötü o yüzden yüksek ihtimalle alınacağını söyledi. ameliyatı açık yapma ihtimalinin bile olduğunu söyledi. inşallah benimde alınmaz. allah isteyen herkese en kolayından nasip etsin

Back