Falsepeti&Binnazabla

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
449
363
Ankara
Arkadaşlar bi boşlukta maalesef bu sitelerde umut arıyoruz.
Bazen işe yarıyor o sancılı süreç biraz hafifliyor.
Bazen boş yere umutlanıp gelmeyecekleri,olmayacakları bekliyoruz...
Tecrübesi olanlar fal baktırıp çıkanlar yazarsa buraya baktıracaklara faydalı olabiliriz diye düşünüyorum...
Ben zamanlar gelince tutup tutmadığını kişi kişi yazacağım...

Son düzenleme:
ben geçen yıl binnaz ablada çok baktırmıştım.

hiçbiri çıkmadı.o an dedikleri mantıklı geliyordu ama çıkmadı.

fal sepetinde bir tek ilkaya baktırdım onun dediği tarih daha gelmedi çıkarsa da çıkmazsa da yazarım.

bu iki sitede de baktırmadığım yorumcu pek azdır,hatta bazılarına dealarca baktırdım.İlkayada bir yıldan fazladır bakıtırım arada mantıklıdır,söyledikleri genelde çıkar.....Melih ve Melek güzel bakıyorlar gerçekten emek veriyorlar ve anlattıklarına bağlı kalarak yorum yapıyorlar,dedikleri çıkmadı bende...Binnazablada Elif,efsun,diyar,meral,simge,sevgi ve adını sayamadığım diğerleri hepsinden yorum aldım,o anda çok etkileniyorsunuz mantıklı geliyor size fakat zaman geçince olmadığını anlıyorsunuz...

ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
ilkay hanım hayat tecrübesi olan görmüş geçirmiş biri sizi iyi analiz ediyor ne yaşayabileceğinizi ise tahmin ediyor e doğru çıkıyor çünkü olasılıkları biraraya getiriyor.bana net tarih vermedi ama olacağı söyledi.mümkün görünmese de yanılma payı diyeceğim.
melih ise net tarih veriyo ama bilemiyorum bana iş için dediği tarih sınav tarihi iş tarihi değil.ilişkiyle alakalı da sanmıyorum çıkacağını ama uzun bakıyo ilgili.
melek banna olumsuz şeyler söylese de ilgili özenli.
lidya pozitif bir bayan olumlama yaparsanız belki de gerçekten olumlu olur.bence lidya bunu yapmamızı istiyor.
tornisha resmen felaket o kadar para alıp 3 dk fal bakmak bence ayıp hele hele tarot falıysa...
benim gözlemim budur.
çıkacağını hiç sanmıyorum öngörülerin.beklemedeyim.
son olarak nesibe de farklı bence mantığınızı devreye sokuyor olacak olmayacak net tarih şudur demiyor.
haftaya kimin önsezileri yanılmadı göreceğiz.

Son düzenleme:
Bende bu ara fala taktığım için kendi tecrübelerimi yazayım nesibeye annemde bende baktırıyoruz falsepetinden hiç pişman olmadık. Geçmişimi ve bugünü çok iyi bilio.
Lidya cok ama cok tatlı bir kız ama cok olumlu yorumları olduğu için ben beğenmedim.
Şimdi son kez falcıma ihanet edip Melihe baktırıcam:)) tutamadım kendimi çok güzel yorumları var onuda paylaşırım burdan canım.

binnazabla tornisha yaklaşık 6 dakika sesli yorum yapar ve sürede sorunuzu ve bilgilerinizi okur,sonra dönüp dolaşıp aynı şeyleri söyler ve seri de değildir.anlayamazsınız zaten.net cevap vermez de sorunuza

Bende bu ara fala taktığım için kendi tecrübelerimi yazayım nesibeye annemde bende baktırıyoruz falsepetinden hiç pişman olmadık. Geçmişimi ve bugünü çok iyi bilio.
Lidya cok ama cok tatlı bir kız ama cok olumlu yorumları olduğu için ben beğenmedim.
Şimdi son kez falcıma ihanet edip Melihe baktırıcam:)) tutamadım kendimi çok güzel yorumları var onuda paylaşırım burdan canım.
melihin tarzi farkli ama dedikleri cikti diyen duymadim ben acikcasi gerci hangi falcinin dedikleri cikiyor ki o da ayri mevzu neyse benim durum malum donme olasiligi gun gectikce azaliyor ben de adim atmiyorum :(tornisha en begenmedigim falci oldu olumsuz konusmak degil mevzu ama yazdigimi oku ondan sonra ses kaydina basla yok bu alti dakikanin 3 dakikasinda benim yazdigimi okudu.bak melek de olumsuz konustu ama bin tane kart acti kahve fali olmasina ragmen 15 dk ugrasmis yani emek var. o yuzden para kolay kazanilmiyo mumkun olsa da bu falcilara hic vermesek ama illa verecekseniz de tornishadan uzak durun

Tmm canım melihi de es geçeyim ama bişi dicem böle sürekli falcı deneyince insanın kafası karışıo ben nesibeden başkasına baktırmıcam artık fala ihtiyacım oldukca ona baktırırım melek puan istio die duymustum ona baktırmadım ama bak aklım çelinmeye cok müsait bi ara saca taktım simdide fala:D hayır meleği denemicem haha

ben binnazda selime baktırdım hiç beğenmedim şimdi göremedim gitmiş heralde ama nesibeyi bende arkadaslarımda cok beğendik.

ben binnazda selime baktırdım hiç beğenmedim şimdi göremedim gitmiş heralde ama nesibeyi bende arkadaslarımda cok beğendik.

2 msj ikisindede nesibeden bahsedilmiş.. benim arkadaşımla gönderdiğim falları batırmış. tatlı dilini sevdik o kadar 15 günlük falcıyla bu kızı kıyaslayan zekaaa???

arkadaslar lafim herkese reklam yapmayin cidden nesibe lidya o bu su hicbiri gelecegi bilemez ki hepsinin iyi yanlari da kotu yanlari da var ben hepsinin iyi kotu yaninin soylenmesi taraftariyim iki saattir agliyorum mesaj yazsam mi ne yazsam diye arasam mi yoksa diyorum cok falciya baktirinca da benim gibi kafasi karisiyo insanin:(dogru bilgi verelim herkes fikrini soylesin bence hic bir falciyi savunmaya gerek yok sadece olumlu ve olumsuz yanlarini soyleyelim

2 msj ikisindede nesibeden bahsedilmiş.. benim arkadaşımla gönderdiğim falları batırmış. tatlı dilini sevdik o kadar 15 günlük falcıyla bu kızı kıyaslayan zekaaa???

beğendiğim falcıdan bahsetmek istedim ayrıca sende sürekli burdasın maşallah derdin amacın ne senin saldırgan tavırlar sergiliyosun... sakin biraz relax :)

arkadaslar lafim herkese reklam yapmayin cidden nesibe lidya o bu su hicbiri gelecegi bilemez ki hepsinin iyi yanlari da kotu yanlari da var ben hepsinin iyi kotu yaninin soylenmesi taraftariyim iki saattir agliyorum mesaj yazsam mi ne yazsam diye arasam mi yoksa diyorum cok falciya baktirinca da benim gibi kafasi karisiyo insanin:(dogru bilgi verelim herkes fikrini soylesin bence hic bir falciyi savunmaya gerek yok sadece olumlu ve olumsuz yanlarini soyleyelim

Bir isim varkii artık cok fazla belli olmaya başladı reklam yaptığı... Bunu adminler anlayamıyormu? neyse canım bak faldan birşey bekleme zaten sana söylemiştim sanırım nesibeyi öneriyormusun dediğinde evet ama sen cok falcıya baktırmışsın iyice kafan karışır demiştim sendin sanırım... falları boşver sen kendini en iyi tanıyabilirsin, yada eski sevgilini... kendi kararını sakin kafayla kendin ver inan üzülüyorum cünkü bende yıllar önce aynı durumun benzerinden geçmiştim. anlarım yani

ayyyy yeter ya konuları sabote ettıkce ettınız hegun bakıyorum suraya belkı bırının falında cıkan olmustur dıye maıl kutuma bıldırım gelıyo ya kavga edıyosunuz yada sankı burası bır derdım var bolumuymuş gıbı dert yazıyosunuz ya hem zaten uc tane baslık vardı bununla ılgılı bırını daha nıye actınız? valla yeter artık ya .....

vallahi şiştim yalnız sanki kazandıkları paraları bize veriyorlar yıllardır tüm kazandığım para falcılara gitti zaten diyetteyim bundan sonrada diyetten başka konuya yazmam yoksa kırmızı reçeteli ilaçların dozunu arttırmak zorunda kalacam

ayyyy yeter ya konuları sabote ettıkce ettınız hegun bakıyorum suraya belkı bırının falında cıkan olmustur dıye maıl kutuma bıldırım gelıyo ya kavga edıyosunuz yada sankı burası bır derdım var bolumuymuş gıbı dert yazıyosunuz ya hem zaten uc tane baslık vardı bununla ılgılı bırını daha nıye actınız? valla yeter artık ya .....

aynen katılıyorum diğer başlıklarda da böyle bir nesibe lidya kavgası ya.doğru düzgün tavsiye yorum yok.

yok sen lidyasın sen nesibesin reklam yapıyorsundan geçilmiyor.

bu arada nesibe de baktım da 74 fal bakmış.

burada o kadar çok öven var ki hayret bu 74 falı baktıranların hepsi kadınlar kulübü üyeleri ve onların arkadaşları herhalde öyle anladım.

aynen katılıyorum diğer başlıklarda da böyle bir nesibe lidya kavgası ya.doğru düzgün tavsiye yorum yok.

yok sen lidyasın sen nesibesin reklam yapıyorsundan geçilmiyor.

bu arada nesibe de baktım da 74 fal bakmış.

burada o kadar çok öven var ki hayret bu 74 falı baktıranların hepsi kadınlar kulübü üyeleri ve onların arkadaşları herhalde öyle anladım.

ya içim şişti ya hergun bakıyorum ya kavga gurultu yada dert okuyorum ya ben falla alakalı yorum okumak ıstıyorum fal.......

ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
ilkay hanım hayat tecrübesi olan görmüş geçirmiş biri sizi iyi analiz ediyor ne yaşayabileceğinizi ise tahmin ediyor e doğru çıkıyor çünkü olasılıkları biraraya getiriyor.bana net tarih vermedi ama olacağı söyledi.mümkün görünmese de yanılma payı diyeceğim.
melih ise net tarih veriyo ama bilemiyorum bana iş için dediği tarih sınav tarihi iş tarihi değil.ilişkiyle alakalı da sanmıyorum çıkacağını ama uzun bakıyo ilgili.
melek banna olumsuz şeyler söylese de ilgili özenli.
lidya pozitif bir bayan olumlama yaparsanız belki de gerçekten olumlu olur.bence lidya bunu yapmamızı istiyor.
tornisha resmen felaket o kadar para alıp 3 dk fal bakmak bence ayıp hele hele tarot falıysa...
benim gözlemim budur.
çıkacağını hiç sanmıyorum öngörülerin.beklemedeyim.
son olarak nesibe de farklı bence mantığınızı devreye sokuyor olacak olmayacak net tarih şudur demiyor.
haftaya kimin önsezileri yanılmadı göreceğiz.

halam önceki gün derine gönderdi falsepetinden nokta atışları var dedi bilemiyorum yazılı baktığı için tereddütlerim var binnaz abladan bınnazın kendısıne baktırıp jubilemi yapmak istiyorum ama kadın hep kapalı

diger basliklar suclamalarla doldugu icin net bilgileri buradan paylasalim istedim bu yuzden actim basligi.
dert falan da anlatmadim bu baslikta.
ama derdi olup artik arkadaslarina bile dert yanamayanlar iki kelime iyi veya kotu bisey duymak amacli fal baktiriyor.
kimsenin parasida zamani da bosa gitmesin.
ben buradan arastirip ilkaya yollamistim mesela.neyse okumak veya yazmak istemeyenler lutfen yorum yapmasin.baktiranlar zamanla dediklerini yasayanlar/yasamayanlar net bilgiler yazarsa daha iyi olur.

Back
X