Dün gece baktırdığım fallara şöyle bi göz gezdirdim de ilginç bi şekilde Binnaz abladaki Alev Tansel zamanı bilmiş, başka kimseyle konuşmadığını da bilmiş ama onun dışında pek fazla bi ayrıntı bilememiş. Resmen temmuzun ikinci haftasında arayacak seni demiş ve dün oldu bu olay bide Binnazdaki Sahra Buhari süreyi bilmiş, iki hafta önce baktırmışım, iki hafta sonra demiş o da, üstüne de eklemiş bi iki gün oynama olabilir diye, tarihe baktım tam iki hafta sonrası 13 temmuza geliyo bi gün oynamış 14 temmuzda oldu olay. Sahra hanım önceki ilişkimin kesinlikle olmayacağını da bilmişti bu arada, binnazdaki birçok isim iyi olacak derken bi tek Sahra olmaz demişti sanırım ve başkası çıkacak karşına demişti. Bu arada ben kısa süre öncesine kadar sadece binnazda baktırıyodum, burayı okumaya başladıktan sonra sizden öğrendiğim bikaç kişiye baktırdım binnaz abladan siz kurtardınız beni yani:) ordaki Açelya tuğraya da baktırmıştım bu arada, falı öyle bi patladı ki anlatamam, çocuk başkasıyla konuşuyomuş, bana olan sevgisi bitmiş, bi daha aramazmış falan filan psikolojimi bozmuştu. Daa bi sürü falcı var bi bakiim ben şöyle diğerlerine de:)