Falsepeti İlkay

Gayet iyi fikir, beklentisiz , eglencesine baktiralim bundan sonra :17:

kesinlikle canım
:34:

ben de geçen yıl kendime söz vermiştim fal baktırmıcam diye 9 ay kendimi tuttum baktırmadım.

sonra burada ilkayla ilgili iyi yorumlar gördüm ilkaya baktırıp fal baktırmama sözümü bozdum artık arada baktırıyorum:9:

inşallah sen sözünü daha uzun tutarsın canım:1:

inşallah :34:

Dedikleri olduğu için başarılı buluyorum ben onu.
İnsanlar karışmış olsa da bunca zaman fal baktırdığım diğer falcılara bin basar İlkay.
O yüzden her zaman favorim.
Baktıracak olsam, yine onu tercih ederim. Diğerlerini düşünmem bile.
Çok beğeniyorum yorumlarını ne olursa olsun.

o açıdan bakınca aslında evet söyledikleri başka insanlar içinde olsa geçerliydi. . ne biliyim iyi mi desem kötü mü kararsızım. zaten artık kahv efalı da bakmıyormuş niyeyse ?

o açıdan bakınca aslında evet söyledikleri başka insanlar içinde olsa geçerliydi. . ne biliyim iyi mi desem kötü mü kararsızım. zaten artık kahv efalı da bakmıyormuş niyeyse ?

Kahve falı için çok daha fazla enerji gerekiyor diye kaldırmıştır.
Çünkü çok yorucu olduğunu belirtmişti önceden.

Son düzenleme:
ben ilkay'a kahve falı baktırmıstım memnun kaldım yorumundan, genel değil spesifik şeylerde söyledi.. asıl beklediğim olay için ise 1 aylık bir süre verdi, bakalım bekliyorum :(

selam kızlar,
falsepeti ilkay diye googleda arattım bi kadın çıktı
[h=2]Toplam baktığı fal sayısı: 1339[/h][h=2]Yorum ortalama puanı: %99[/h][h=2]Tarot yorum ücreti: 20 TL[/h][h=2]Horoskop yorum ücreti: 50 TL[/h][h=2]Yorumcunun sıradaki fal sayısı : 8[/h]
böyle bilgiler var profilinde, sadece sesli yorum yapıyormuş, siz nasıl baktırdınız?özellikle kahve falına nasıl bakıyor acaba?netten bakabiliyor mu?

selam kızlar,
falsepeti ilkay diye googleda arattım bi kadın çıktı
Toplam baktığı fal sayısı: 1339

Yorum ortalama puanı: %99

Tarot yorum ücreti: 20 TL

Horoskop yorum ücreti: 50 TL

Yorumcunun sıradaki fal sayısı : 8

böyle bilgiler var profilinde, sadece sesli yorum yapıyormuş, siz nasıl baktırdınız?özellikle kahve falına nasıl bakıyor acaba?netten bakabiliyor mu?

canım evet sesli yorum yapıyor ki sesli yorum benim aslında öncelikli tercihim. ama ilkay artık kahve falı bakmıyor diye biliyorum
:50:

Dediklerinin hiç birisi çıkmadı parama yazık. bugün açıklanacak bir şey vardı olacak demişti malesef olmadı morelim çok bozuk.

ay demeyin ya,ben de bir umut bekliyorum :2: inşallah çıkar bu beklediğim haber,çok çok önemli :14:

Canım benim içinde çok önemli idi malesef dediği olmadı ama bir tanesi sanki oldu gibi. hayırlısı olsun Allah' tan ümit kesilmez.

Benim falimda da kendimle ilgili kimseye bahsetmedigim bisiyi bildi kendimi basarisiz görüyorum bu ask mesk islerinde oda bunu dersler olarak tarif etti hani insan bi dersten kalir ya sende kaldim iste boyle gider diye düsünüyorsun dedi Aynen bende ders olarak düsünmesemde basarisiz buluyorum kendimi bu konuda nasil bildigine cok sasirdim cünkü anlattigim bisiyde degil.
Onun disinda zaman zaman ruh halimin degistigini kriterlerimi yüksek tutup sonra düsürdügümü ,güven duyarken güvensizlliklerimin oldugunu anlatti aslinda bi bakima dogru kriterlerim hala yüksek ama gün geliyor patliyor insan icinde bulundugun durum sIkIntiliysa bisiylere sarilmaya calisiyorsun tamda öyle bi dönemdeydim allahtan gecti ama söyledigi tespitleri cok dogru buldum

Olacak olaylarla alakali henüz tutan bisiy yok ama tutarsa burda yazicam .Biriyle tanisicagimi ve o kisiyle bir yakinlasmam olucagini iliskimin basliyacagini söyledi hatta fiziki durumunu bile tarif etti

Birde is konusu var...

ins dedikleri cikar cok olumluydu.Ayrica bi arkadasima daha bakti onunda is hayatindaki karmasik durumu ve neler yasiycagini söylemis arkadsim durumunu nasil bildigine sasirdi digerlerini ise bekliyor onunda karsisina 2 erkek cikicakmis bakalim hayirlisi :D

Benim falimda da kendimle ilgili kimseye bahsetmedigim bisiyi bildi kendimi basarisiz görüyorum bu ask mesk islerinde oda bunu dersler olarak tarif etti hani insan bi dersten kalir ya sende kaldim iste boyle gider diye düsünüyorsun dedi Aynen bende ders olarak düsünmesemde basarisiz buluyorum kendimi bu konuda nasil bildigine cok sasirdim cünkü anlattigim bisiyde degil.
Onun disinda zaman zaman ruh halimin degistigini kriterlerimi yüksek tutup sonra düsürdügümü ,güven duyarken güvensizlliklerimin oldugunu anlatti aslinda bi bakima dogru kriterlerim hala yüksek ama gün geliyor patliyor insan icinde bulundugun durum sIkIntiliysa bisiylere sarilmaya calisiyorsun tamda öyle bi dönemdeydim allahtan gecti ama söyledigi tespitleri cok dogru buldum

Olacak olaylarla alakali henüz tutan bisiy yok ama tutarsa burda yazicam .Biriyle tanisicagimi ve o kisiyle bir yakinlasmam olucagini iliskimin basliyacagini söyledi hatta fiziki durumunu bile tarif etti

Birde is konusu var...

ins dedikleri cikar cok olumluydu.Ayrica bi arkadasima daha bakti onunda is hayatindaki karmasik durumu ve neler yasiycagini söylemis arkadsim durumunu nasil bildigine sasirdi digerlerini ise bekliyor onunda karsisina 2 erkek cikicakmis bakalim hayirlisi :D

Bana da birinin ilgi duyduğunu, onun farkına mayısta varacağımı ve sonra bir ilişkiye başlayacağımı söyledi....ben de bekliyorum bakalım olacak mı diye . bana da fiziksel olarak tarif etti. İkimize de aynı şeyleri mi söylemiş ne ?! :37:

İlkay'a kış ayında fal baktırmıştım.
O zaman başka bir sitedeydi.
Ve senden etkilenen biri var diyerek bir erkekten bahsetmişti. Tipini tarif etmişti.
Boy pos, kullandığı aksesuarlar, zevkleri, kişiliği, kilosu vs.
Birçok detay vermişti.
O zamanlar böyle biri yoktu.
En son baktırdığımda, yakın zaman önce yani, tam hatırlayamıyorum tarihi; yine birinin bana ilgisi olacağından ama benim onu istemeyeceğimden söz etti.
Bu kez tip tarifi vermedi. Sadece kişilikle alakalı birkaç şey dedi.
Neyse... Sonuç olarak o insanla bir süre önce tanıştım.
Ve kış ayında bana tarif ettiği adamın aynısı bu kişi.
Üstelik gerçekten benimle çok alakalı. Fakat ben istemiyorum.
Gerçekten etkiledi İlkay beni. Kış aylarında bunu ifade etmesi ve olayın şimdilerde vuku bulması fallarda hala şaşılacak yanlar olabiliyor, gelecek görülebiliyor diye düşündürttü bana.
Tabii yine de fallardan oldukça uzağım artık. Umrumda bile değil.
Merak ettiğim bir şey yok gibi falcıya danışacak kadar.
Hayatımı yaşayıp gidiyorum kendimce.

Bana da birinin ilgi duyduğunu, onun farkına mayısta varacağımı ve sonra bir ilişkiye başlayacağımı söyledi....ben de bekliyorum bakalım olacak mı diye . bana da fiziksel olarak tarif etti. İkimize de aynı şeyleri mi söylemiş ne ?! :37:

Cok ilginc demek sanada ayni seyleri söyledi yani mayisada bisi kalmadi :D bana 1-2 ay icinde diyede ekleme yapmisti bilmiyorum kismet artik..
Görürüz olcagi varsa :1:

İlkay'a kış ayında fal baktırmıştım.
O zaman başka bir sitedeydi.
Ve senden etkilenen biri var diyerek bir erkekten bahsetmişti. Tipini tarif etmişti.
Boy pos, kullandığı aksesuarlar, zevkleri, kişiliği, kilosu vs.
Birçok detay vermişti.
O zamanlar böyle biri yoktu.
En son baktırdığımda, yakın zaman önce yani, tam hatırlayamıyorum tarihi; yine birinin bana ilgisi olacağından ama benim onu istemeyeceğimden söz etti.
Bu kez tip tarifi vermedi. Sadece kişilikle alakalı birkaç şey dedi.
Neyse... Sonuç olarak o insanla bir süre önce tanıştım.
Ve kış ayında bana tarif ettiği adamın aynısı bu kişi.
Üstelik gerçekten benimle çok alakalı. Fakat ben istemiyorum.
Gerçekten etkiledi İlkay beni. Kış aylarında bunu ifade etmesi ve olayın şimdilerde vuku bulması fallarda hala şaşılacak yanlar olabiliyor, gelecek görülebiliyor diye düşündürttü bana.
Tabii yine de fallardan oldukça uzağım artık. Umrumda bile değil.
Merak ettiğim bir şey yok gibi falcıya danışacak kadar.
Hayatımı yaşayıp gidiyorum kendimce.

Baktirip unutmak gerek aslinda acaba biz böyle ögrenince o tilsimida mi bozuyoruz diye düsünüyorum fakat söyle bisi var her falci olmasada bazilarinda o duru görü denilen sey var ve yakin gelecegi görebiliyorlar
Herseyin hayirlisi

Fala inanma falsiz kalma demisler :D dogruya dogru

Baktirip unutmak gerek aslinda acaba biz böyle ögrenince o tilsimida mi bozuyoruz diye düsünüyorum fakat söyle bisi var her falci olmasada bazilarinda o duru görü denilen sey var ve yakin gelecegi görebiliyorlar
Herseyin hayirlisi

Fala inanma falsiz kalma demisler :D dogruya dogru

Vallahi ben de ayni seyi dusunuyorum, olacak seyleri ogrenip surprizi bozunca kader bize kusuyor mu diye :27: :27:

Ilkay bana once Nisan ayinin son haftasinda baska bir seyler olacak, sonra sen bu kisinin farkina varacaksin demisti. O soyledigi sey de gayet spesifikti ve bu olay aslinda Mayisin son haftasinda olacak, bahsettigi kiz arkadasimla soyledigi yere gercekten de gidiyoruz ama Mayisin son haftasinda...yani olayin burasini gecikmeli yasayacagim, ama dedigi seyin o kismi olacak, sonra da bakicaz artik ask hayatim canlanacak mi :37:

İlkay'ın söyledikleri ve kendimce istatistiğimi yayınlıyorum :37:

Hoşlandığım biri var , bana bu iş olacak ama sen adamı yakından tanıyınca vazgeçeceksin demişti. Yakınında başka biri var, sana gelecek o kişiyle olacak diyip 2 numarayı tarif etmişti.

Falın %50si çıkmadı, benim beğendiğim adamla bu iş olmayacak gibi. :43: Diğer adam zaten daha piyasada yok (böyle biri varsa tabi) Diğer adam varolmuyorsa falın %100ü çıkmamış demektir. Bu arada adam no1 yüzünden kendimi b.k gibi hissediyorum, daraldım resmen. :47:

Böyle dostlar, asıl adamdan hiç umudum yok artık, boşu boşuna umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...lakin kalbimde ufacık bir parçada inanç değil ama umut var ya gelirse ya isterse diye ama biliyorum olmayacak :43:

Hayirlis canim üzüldüm senin adina :/ gerci fal bu bi yerde ama olmiycak demis nedense oda ilgimi cekti? uygun biri degil galiba gidisattanda öyle gibi görünüyor ..üzme kendini erkeklerde zerre kdr üzülme hissi yok takmiyolar hicbisiyi .Onlar icin degmez
Belki no 2 ilerki zamanlarda ortaya cikar kimbilir hakkinda hayirlisi canim
Bende fal bakarim normalde ama onlar gibi bakamam su an yazarken bile senin hakkinda olumlu hisler var icimde yani iyi seyler olucak gibi geldi umarim dogrudur

Hayirlis canim üzüldüm senin adina :/ gerci fal bu bi yerde ama olmiycak demis nedense oda ilgimi cekti? uygun biri degil galiba gidisattanda öyle gibi görünüyor ..üzme kendini erkeklerde zerre kdr üzülme hissi yok takmiyolar hicbisiyi .Onlar icin degmez
Belki no 2 ilerki zamanlarda ortaya cikar kimbilir hakkinda hayirlisi canim
Bende fal bakarim normalde ama onlar gibi bakamam su an yazarken bile senin hakkinda olumlu hisler var icimde yani iyi seyler olucak gibi geldi umarim dogrudur

Tesekkur ederim kuzum guzel sozlerin icin :40: :40:

Hayir zaten icim daraliyordu, bu adam yuzunden iyice daraldim ona sinir oldum biraz :40:

Back
X