Falsepeti Maceram:)

Merhaba arkadaslar , bundan 3 ay önce rezzan hanıma baktırdım hiç enerjimiz uyuşmadı ve hatta cıkmadı bende 1 puan vermiştim sistem onu kabul etmemiş 4 olarak düzeltmiş.
geçen ay tekrar b aktırdım bu sefer hislerim rezzana baktır demişti ,ama o bana bakmak istemedi ve 10 dk yorumun 7 dksını neden bakmak istemediğini ve biraz sert tavırlar sergileyerek geçirdi.. Geri kalan 3 dk lık kısımda fal baktı, çok detay vermedi ama sorularımı yanıtladı ve 22 eylül de baktırmısm bugun tam 1 ay oldu hepsi çıktı defalarca dinledim falı :D

Tekrar baktırcam :D gerçekten hissedince oluyoomuş :pp
zaman zaman enerjı de tutmasa tutcağı günler oluyyo :D

Nesibe , cok güzel akıcı fakat hiç bir dediği çıkmıyor . ona baktıranlar terapı gibi alışkanlık baglılık.
bana dedikleri çıkmadı .

Asrın , hi ç bilemedi çoık güzell sallıyor.

Binnazabldan , bilgen in dedikleri hiç çıkmadı , ve hülya hanımın da dedikleri hiç çıkmadı...

Özge ve elife baktırdım , hem mantık yürütülmüş hem duygu göremediklerimi suratıma çarptı :DDDD
güzel bakıyorlar rezzana sorduğum soruyu bildiler.. ve çıktı..

falsepetinde baktırdıgım kişilerle ilgili bende bilgi vereyim :)

taha amann amannn uzak durun diyorum bir arkadasımla beraber baktırdık iki gün arayla adam resmen copy paste yapıp yollamıs

melis durkan bana göre cok iyi yorumcu ne dediyse cıktı ki olumlu olumsuz hepsini söylüyor.

duru şentürk kısa bir yorum ve cogu sallamasyon olmus begenmedim

ilkay gür enerjisi yerindeyse güzel fal bakıyor ne kadar olumsuz yorumlar alsada begeniyorum kadını

ayda yılmaz nokta atışları fazla olumlu olumsuz hepsini söylüyor bana göre gayet iyi bir yorumcu

nesibeyi cok begenen var ama ben cok begenmedim ki cogu seyi bilemedi zaten

melihin falıda hosuma gitmedi övüldügü kadar degilmis parama acıdım.

melek öz enerjimiz tutmadı nokta atısı hic yoktu begenmedim

yazınca farkettim ki coguna baktırmısım sitede :))

bana göre en iyisi melis, ilkay, ayda... ;)

falsepetinde baktırdıgım kişilerle ilgili bende bilgi vereyim :)

taha amann amannn uzak durun diyorum bir arkadasımla beraber baktırdık iki gün arayla adam resmen copy paste yapıp yollamıs

melis durkan bana göre cok iyi yorumcu ne dediyse cıktı ki olumlu olumsuz hepsini söylüyor.

duru şentürk kısa bir yorum ve cogu sallamasyon olmus begenmedim

ilkay gür enerjisi yerindeyse güzel fal bakıyor ne kadar olumsuz yorumlar alsada begeniyorum kadını

ayda yılmaz nokta atışları fazla olumlu olumsuz hepsini söylüyor bana göre gayet iyi bir yorumcu

nesibeyi cok begenen var ama ben cok begenmedim ki cogu seyi bilemedi zaten

melihin falıda hosuma gitmedi övüldügü kadar degilmis parama acıdım.

melek öz enerjimiz tutmadı nokta atısı hic yoktu begenmedim

yazınca farkettim ki coguna baktırmısım sitede :))

bana göre en iyisi melis, ilkay, ayda... ;)

şekerim kahve/tarot kime ne baktırdın? :3:

kahve tabağımda eşşek kadar ördek çıktı
ama samira mıdır nedir yorum bile yapmamış
ben fala bakarken aslına bakarsanız resimlere dikkatlice bile baktıklarını düşünmüyorum

ilkay da aynen
heppppppppppppppppppp yuvarlak cümleler

istediğim şeyi evet söyledi
olacak dedi

ama açık açık soruda yazdım o kadar yazdıktan sonra bende yanı eksende yanıt verirdim..
net değil hiç biri
ben sevmedim bu siteyi bir dahada kullanmam!

Fal sepetinden üçlü kahve falı paketi satın aldım ama bi türlü fotoğraflar yükşenmiyor deli olucam siz nadıl yüklediniz ben mi bi yerde yanlış yapıyorum acaba lütfen yardım edin :(

Bağıra bağıra gitti 25 tl bu fal sepetinde katiyen resim yüklemiyor resmen para tuzağı. Akıl parası olsun bana :ssz:

Fal sepetine yazdım kaç defa aynı şeyi deyip duruyorlar uzun sürebilirmiş bugün yine denedim 5 saat oldu yine yüklenmedi bi de senin söylediğin siteyi deniyim bakiyim belki olur çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

orayı bı dene olmazsa gene yaz bakalım buluruz bı caresını:3:

Daha önce binnaz abla sitesinden baktırmıştım bi kaç defa hiç böyle bi sorun olmamıştı bi bu fal sepeti denen sitede oldu yani

Canım burayıda denedim olmuyor :( olmayacak herhalde daha da siteye de yazdım hiç oralı olmuyorlar girti venim para ensyiliğime doymiyim ben de :30:

sen o resımlerden bırını bana ozelden yolla resımle oynayım bı bakalım belkı ben hallederım:26:o da olmazsa tarot baktır dıycem:26:

Back
X