Falsepeti Maceram:)

Fal terapi gibi birsey oldu benim icin
Bazen falcilar birseylere tutturabilyorda , ama bu cok az görünen birsey.
Ama yine keyifli oluyor ya :1:

aslında ben de terapi olarak görüyorum ama yine de sanırım geleceği bilemezler diye düşünmeme rağmen kendimi kaptırıyorum.

belki iyi şeyler söylüyorlar zaten inanmak istiyorum.

şimdiki zamanı o kadar iyi bilen falcılar gördüm geleceği de belki bilmişlerdir dedim ama yok. yıllardır kime baktırsam hep aynı şeyler ama yok yok yani.:9:

Çıkanı da var da bana mı denk gelmiyor.Bazıları o kadar çok sallıyor ki...Melek'e baktırmıştım.O zamanlar hoşlandığım çocuk için kesin bir ilişkin olacak demişti çocuktan soğudum bıraktım çocuk bana tutuldu ama sonra o da soğudu bir şey olmadı yani...Anı bildi mi bildi...Bilen falcı yok mu internette yahu?Nesibe var.O da bana sürekli fal yollama enerji üstüne enerji binmesin dedi.İyi şeyler olsa zaten fal baktırmam.Ama bir şey olduğu yok belirsizlik boynumda ağır zincir valla yoruldum.

ben falcılarla alakalı bı gozlemımı soylıyım sıze gercekten bakabılen ınsanlar bı sureden sonra bu ısı bırakıyolar rahatsız oluyolar sanırım:31::31::31::31:

Cok dogru, tolin ;)
Sacma sapan falcilara hic birsey olmuyor, onlar hep
doya doya fala bakiyorlar ve her saat'de online oluyorlar ama
gercekten iyi olan falcilar hep ortaliktan kayboluyorlar ve onlar hic online olmuyorlar,
ne kadar talihsiz birsey ya

Çıkanı da var da bana mı denk gelmiyor.Bazıları o kadar çok sallıyor ki...Melek'e baktırmıştım.O zamanlar hoşlandığım çocuk için kesin bir ilişkin olacak demişti çocuktan soğudum bıraktım çocuk bana tutuldu ama sonra o da soğudu bir şey olmadı yani...Anı bildi mi bildi...Bilen falcı yok mu internette yahu?Nesibe var.O da bana sürekli fal yollama enerji üstüne enerji binmesin dedi.İyi şeyler olsa zaten fal baktırmam.Ama bir şey olduğu yok belirsizlik boynumda ağır zincir valla yoruldum.

şu ilişki konusu zaten geçen yıldan beri kime baktırsam yakın zamanda ilişki görüyor ama geçen yıldan beri ilişkim falan olmadı anlamıyorum o cevabı bekliyorsun diye mi ilişkin olucak diyorlar.

Cok dogru, tolin ;)
Sacma sapan falcilara hic birsey olmuyor, onlar hep
doya doya fala bakiyorlar ve her saat'de online oluyorlar ama
gercekten iyi olan falcilar hep ortaliktan kayboluyorlar ve onlar hic online olmuyorlar,
ne kadar talihsiz birsey ya

valla bana tutturan falcıların hepsı kayıp saolsunlar:9::9::9:

arkidişler ben size bi ablamı önericem sitesini kurduktan sonra umarım memnun kalırsınız..valla ben ona soru sormaya utanıorum artık okadar diyim size :)

benim halam süper bakardı rahatsız oluyorum diye bıraktı çevremde var öyle bırakan... iyi kafe falcılarına hayret ediyorum ya onlara nasıl birşey olmuyor.İnternette iyi denilebilecek bir nesibeyi buldum melek'i de şimdi göreceğiz...Talihsiz başım millet sevgilisine hediye alır ben daha sevgili bile bulamadım falcılara hediye dağıtıyorum.

Son düzenleme:

Bana da hoslandigim kisinin bana uygun olmadi , benden yavas, yavas uzaklastigini ve bende zaten 2 ay icinde ondan kurtulacagimi
ve ona olan duygulariminin degisecegini söyledi, yani benim onu istemeyecegini idda etti.
1,5 önce buna hic ama hic inanamistim ama gercekten öyle oldugu. Hic alakam bile yok artik onunla.

arkidişler ben size bi ablamı önericem sitesini kurduktan sonra umarım memnun kalırsınız..valla ben ona soru sormaya utanıorum artık okadar diyim size :)
kim ona da baktıralım anasını satayım cılkı çıktı bu işin zaten:D söyle canım iyi bakıyor sanırım dimi?

şu ilişki konusu zaten geçen yıldan beri kime baktırsam yakın zamanda ilişki görüyor ama geçen yıldan beri ilişkim falan olmadı anlamıyorum o cevabı bekliyorsun diye mi ilişkin olucak diyorlar.

Sen ne sandin, olumlu oy alabilmek icin öyle seyler söylüyorlar.
Bana da en az 40-60 falci yakin zamanda iliskin olacak dedi, olmadi.
Birkac kisi olumsuz konustu sadece, onlarda tutturdu

bu senın dedıgın kadın ankarada dımı soylesene sıte kurmadan deneyelım:34::34::34:

yok tatlım ankarada değil olsaydı gidin diye önceden derdim zaten :) heralde 10 güne kadar filan olur ..adı filanda belli olsun yazarım burdan memnun kalırsınız inşallah....

bu arada kahveyide boşa içtim vazgeçtim baktırmaktan :)

Bana da hoslandigim kisinin bana uygun olmadi , benden yavas, yavas uzaklastigini ve bende zaten 2 ay icinde ondan kurtulacagimi
ve ona olan duygulariminin degisecegini söyledi, yani benim onu istemeyecegini idda etti.
1,5 önce buna hic ama hic inanamistim ama gercekten öyle oldugu. Hic alakam bile yok artik onunla.

melek mi demişti kuzum bunları nesibe mi?

kim ona da baktıralım anasını satayım cılkı çıktı bu işin zaten:D söyle canım iyi bakıyor sanırım dimi?

valla ben biçok arkadaşım için niyetlerine gittim baktırdım şekerler.zaten kahve filan bahane onun için..ben yinede çok övmiyim reklam olayına kaçmasın :) inşallah siteyi kurunca yazicim arkidişler

benim halam süper bakardı rahatsız oluyorum diye bıraktı çevremde var öyle bırakan... iyi kafe falcılarına hayret ediyorum ya onlara nasıl birşey olmuyor.İnternette iyi denilebilecek bir nesibeyi buldum melek'i de şimdi göreceğiz...Talihsiz başım millet sevgilisine hediye alır ben daha sevgili bile bulamadım falcılara hediye dağıtıyorum.

Cok dogru ya, sevgilim olsa hic fal baktirmam ya.
Zaten hep bu konu ile ilgili fal baktiryorum..
sunan iliskim olcak mi, olmayacaksa, baska birisi ile olacak mi, karsima yeni birisi cikacak mi.. off off hep ayni sorunlar ve sorular :2:

Sen ne sandin, olumlu oy alabilmek icin öyle seyler söylüyorlar.
Bana da en az 40-60 falci yakin zamanda iliskin olacak dedi, olmadi.
Birkac kisi olumsuz konustu sadece, onlarda tutturdu

işte bu çok yanlış ne görüyorsan onu söyle.

bir de mesela ben binnaz ablada meral saydama baktırmıştım geçen yıl o zaman aklımda olan biri vardı onun adının baş harfinden burcuna dış görüntüsünden karakterine kadar hepsini doğru söylemişti bir de o zaman efsuna baktırmıştım o da evine arabasına kadar tarif etmişti. ikisi de güzel bir ilişki olucak demişlerdi çok inanmıştım ya olucağına çünkü çok net tarif ediyorlardı ama olmadı.

Back
X