- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
he hhee senden sonra daha etkili olsun diye bende attım siteye mesaj derini sordum tatlım bakalım cevap gelecekmi :9
iyice zıvanadan çıkmisiz yahu haha

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he hhee senden sonra daha etkili olsun diye bende attım siteye mesaj derini sordum tatlım bakalım cevap gelecekmi :9
adamın facene bile millet yazmış gelmicekmisin seni bekliyoruz diyee ben onu çokk merak ediyorumm![]()
Tellwe'deki Sabah'da cok iyimis, onun dedikeri'de cikarmis![]()
ama artik girmiyor degilmi??
2. kez baktırdım ve hayret ettim...........sezgileri inanılmaz güçlü derim başka bir şey demem. İçinde bulunduğum durumu resmen kelimesi kelimesine anlamış ve hissetmiş, yorumlarını ona göre yapmış![]()
kime baktirdin ve ne baktirdin??
Yıldıznamede Melek Öz'e baktıran varmı nasıl sizce ?
Ben baktirmistim.
30 dk. sürdü yorumu!
Ama yilidizname baktiracaksan, 4-5 gün daha bekle, Derine baktir,
Evet, Melek Özün yorumu begendim, güzel yorumlamis, ayrintili bakmis
Ama böyle hayretler icersinde kalinacak bir yorum degildi.
Ama Derinin yorumu mükemmel'di.
Cok nokta atislari vardi, Melek özün pek yoktu.
Ama Melek özün yorumu tabi daha uzundu.
teşekkürler ya bekliyim o zaman Derini yada önce MElek Öz'e baktırsam sonra Derin gelincede ona baktırırım :))))
Nesibeye baktırdım şekerim.. gerçekten çok emek vermiş, eften püften bir fal değildi kesinlikle.
Yıldıznamede Melek Öz'e baktıran varmı nasıl sizce ?
Ben baktirmistim.
30 dk. sürdü yorumu!
Ama yilidizname baktiracaksan, 4-5 gün daha bekle, Derine baktir,
Evet, Melek Özün yorumu begendim, güzel yorumlamis, ayrintili bakmis
Ama böyle hayretler icersinde kalinacak bir yorum degildi.
Ama Derinin yorumu mükemmel'di.
Cok nokta atislari vardi, Melek özün pek yoktu.
Ama Melek özün yorumu tabi daha uzundu.
Melege bende yildizname baktirdim begendim ama tarota daha basarili buldum cünkü bazi dedigi seyler uymamisti. Yildiznamede Derini daha basarili buldum. Acaba simdi ona birde tarot mu baktirsam? aslinda birdaha hic bulasmayacaktim fal isine :)
Meleke göndereceksen, hemen gönder, uzun horoskopu yorumlamak uzun sürüyor cünkü
bende begeniyorum onun yorumlarini kahve ve tarot baktirmistim..
Melege bende yildizname baktirdim begendim ama tarota daha basarili buldum cünkü bazi dedigi seyler uymamisti. Yildiznamede Derini daha basarili buldum. Acaba simdi ona birde tarot mu baktirsam? aslinda birdaha hic bulasmayacaktim fal isine :)
gönderdim bile :)
Nasil buldun tam olarak Derinin yorumunu? :))
Merak ettim :)
Melek in tarotu saba çıktı mı şekerim? bana baktığı kahve falı sallamasyon ötesiydi.![]()
Cok begendim. Güzel uzun detayli bir yorumdu. Karekter analizi güzel, suanki durumumu da cok iyi bilmis, gelecekle ilgili dedikleri icin daha zaman var. Yalniz söyle birsey var falsepetinde ben Ilkay, Melih, Taha, Melis, Melek ve Nesibeye ve Derine baktirdim. Ve tüm diger fallarin aksine Derin bana bir konuda yani eski erkek arkadasimi ilgilendiren bir konuda olumsuz konustu yani olmayacak dedi bakalim ne olacak cünkü en az 4 ay sonra gerceklesek bir olay ile ilgili bir durum. Bana göre imkansiz bir durum.