Falsepeti Maceram:)

Önceki sayfaları okudum da Nesibe bana da "canım bak yanlış anlama ama sanki duygusal boşluktasın" dedi. Eheh, başka bir tanımlama biçimi mi bilmiyor da herkese aynı ifadeyi kullanmış acaba. Hayır kendisinde öyle bir sorun varsa TDK sitesine yönlendiriyorum kendisini.:D
Bir de falın sonunda "senden güzel bir enerji aldım" dedi, lütfen bunu da çoğu kişiye söylemiş olmasın.:b

haha, Maalesef, banada öyle birsey demis :D :1:

haha, Maalesef, banada öyle birsey demis :D :1:

Ahaha, halbuki öyle söyleyince kendimi çok özel hissetmiştim. :p Tabii aslında onun açıısından bakarsak fal gönderenlere bir iki güzel söz söylemeli ki aynı kişi bir daha fal yollasın diye, ama işini iyi yaptıktan sonra bunlara gerek yok bence.:)

Ahaha, halbuki öyle söyleyince kendimi çok özel hissetmiştim. :p Tabii aslında onun açıısından bakarsak fal gönderenlere bir iki güzel söz söylemeli ki aynı kişi bir daha fal yollasın diye, ama işini iyi yaptıktan sonra bunlara gerek yok bence.:)

Falima dogru düzgün baksin, yeter :)

Falsepetinde ilk kez baktıracağım bana önerebileceğiniz kişiler var mı yorumlarınızı okudum kişilerin profillerine de baktım aklıma Melek ve Derin yattı sizin tavsiye edeceğiniz birileri var mı İlkay dışında ona binnazabladayken baktırmıştım memnun kalmadım.

Önceki sayfaları okudum da Nesibe bana da "canım bak yanlış anlama ama sanki duygusal boşluktasın" dedi. Eheh, başka bir tanımlama biçimi mi bilmiyor da herkese aynı ifadeyi kullanmış acaba. Hayır kendisinde öyle bir sorun varsa TDK sitesine yönlendiriyorum kendisini.:D
Bir de falın sonunda "senden güzel bir enerji aldım" dedi, lütfen bunu da çoğu kişiye söylemiş olmasın.:b

duygusal boşluk yaşayan insan fal baktırır ki bunun için fincana gerek yok ;)

arkidişlerim ben falsepetinde ilkaya, zeusa, nesibeye, tahaya baktırdım ve fal paketi almıştım 2 tane kaldı birine daha baktırmak istiyorum ama kimse yok..derin gelmiiyor..kime baktırayım sezenide beğenmemişsiniz napsamki nesibeye daha yeni baktırdım..hastalık oldu galiba yaa :) Alex Muradov nasıl fikri olan varmı

ben şuan Alex Muradov baktırıyorum. profilinde rus ve azeri kökenli olduğu yazıyordu. azerilerin hisleri kuvvetli olur diye biliyorum o yüzden ona baktırıyorum. Nesibe 2 günüdr hep tarotta onlien oluyor kahve falında online olmuyor.
Falın sonucunu yazarım.

Zeua'a baktırdım pişman oldum o kadar detaya girdim sorduğum sorunun cevabı iki satır-olacak dedi.Diğer dedikleri laf kalabalığı...
Dün de Melek'e baktırdım,gerçekten sesinden enerjisinden etkilendim ama ikilemde kalan bir faldı.
Başta olumlu konuşup sonlara doğru farklı konuştu,hele son cümlelerinin gerçek yaşamtımızla alakası yok.Orda zaten film koptu, birkaç dediği şey var bakalım onlar olacak mı zaten öyle şeyler olursa olumsuz olması söz konusu değil bekleyip göreceğiz
:31:

Taha'ya baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım bugün, bayağı şaşırdım ama söyledikleri şimdiye kadar baktırdığım falların toplamı gibiydi.
monica için de öyle demiştim ama onuda aştı.

Son düzenleme:
Taha'ya baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım bugün, bayağı şaşırdım ama söyledikleri şimdiye kadar baktırdığım falların toplamı gibiydi. (monica için de öyle demiştim ama onu da aştı.:/ )

ben baktirdim ona.
Profiline baktim, bazi kisiler dedikleri cikiyormus diye yazmislar.
Ayy ins. bana dedikleri cikar :))
Cok güzel olur. Bana yeni bir kisi ile tanisacagimi söyledi ayni Derin ve Melek gibi.
Ama ortalikta kimse yok daha.
Ben ona zaten birkac gün önce baktrimistim yine.
Ilk baktirdigimda bana 2,5 - 3 ay icersinde bir kisi ile tanisacagimi söyledi.
Bu sefer ise sonbahar dedi bakalim.

:3:

ben baktirdim ona.
Profiline baktim, bazi kisiler dedikleri cikiyormus diye yazmislar.
Ayy ins. bana dedikleri cikar :))
Cok güzel olur. Bana yeni bir kisi ile tanisacagimi söyledi ayni Derin ve Melek gibi.
Ama ortalikta kimse yok daha.
Ben ona zaten birkac gün önce baktrimistim yine.
Ilk baktirdigimda bana 2,5 - 3 ay icersinde bir kisi ile tanisacagimi söyledi.
Bu sefer ise sonbahar dedi bakalim.

:3:

Ya bana da Melek,Derin bir de Monica gibi biriyle tanışacağımı söyledi ama bunlara ek olarak ayrılacağımı da söyledi. Bir de Melih ile dalga geçmiştim evleneceğimi kişiyi söylediği için Taha da aynen onun gibi şeyler söyledi evlilikle ilgiil ki sormamıştım bunu. İş hayatına atılacağın sırada dedi .Anlamadığım nokta daha eğitimim bitmesii çin en az 6 yıl var. Kahve falında bu kadar uzun zaman gözüküyor mu yahu. İnandırıcı gelmedi.:/

Back
X