Arkadaslar hepinize günaydın,
Baslığı görünce okumadan edemedim.okudukça ben de baktırdıgım kişiler hakkında yorumlarımı yapim dedim:)
Öncelikle fal sepetinden başlayım:
İlkay hanım: çok güzel yorumları var ben de baktırdım 3kere galiba ama biraz özensiz,kısa ve snu yaparsan bu olur bunu yaparsan bu olur tarzında konustu bir daha baktırmadım
Melih bey: çok baktırdım beli 10kere, ama tavsiye etmiyorum. Çünkü aynı seyi demiş demiş durmuş ve zaman gectikçe farkettim i dediginin tam tersi olmuş :))) o güzel yorumları yapan arkadasların fallarınn çıkması çok güzel:)
Melek hanım: çok ayrıntı verebiliyor bazen.mekan bile tarif edebiliyor, olumsuz yorum yapan sayılı yorumculardan.bir de çok yakın tarihlerde basarılı bence
Nesibe hanım:bir kere baktırdım,hoşuma gitti.çkıp çıkmadıgını anlamam için dinlemem lazım:)
Taha bey: çok düzgün bir Türkçesi var ve özenli bakıyor kişi tarfileri çok iyi
Sezen hanım: bana anca canım cicim dedi bişeyini yaşamadım
Derin hanım: çok sert bir dili var,olumsuz konusabilenlerden:) online görsem baktırırım tekrar:)
Binnaz abla ise,
Rezzan hanım: ayda bir baktırılması gerekir bence:) iyidir baya beli de netten baktırdıklarım içinde en iyisi
Kesira hanım: o da iyidir en az rezzzan kadar. Bir denenebilir
Umut bet: 4puan verdim die soruma cevap bile vermemişti !!!!
Pia hanım: komik:)
Derin hanım: online yakalarsanız deneyebilirsiniz
Tornisha hanım: kısa bakıyor ama dedigi tarihlerde yasıyorsunuz bişeler. Ama tarihlerde net görüyorsa söylüyor yoksa vermiyor
Sahra hanım: çok tatlı dilli. Yasadım dediklerini
Hülya hanım: canım cicim aşkım tabirleri, hoşlanmam hiç
Şevval hanım: kötü bişe diyemem, dedikleri çkıyor
Son olarak elmas hanm: çok iyi yorumlar var hakkında ama bana anca iki paragraf yazdı ve canım birtanem sözleri. Pek beenmedim
Vallahi baya baktırmışım ben de, ne kadar acı bir durum:)
Umarım yorumlarımla yardımcı olabilirim:)
Hepinize az fallı günler diliyorum:)
Belirteyim, tam bir hafta oldu fal baktırmıyorum ve inanın enerjim yükseldi ama bulsam birini vallaha gidecem duramıyorum :)))
elif ışıkı deneyebilirsin benim enerjim tuttu onunla...bende astroloji baktırmak istiyorum ama kime baktırsam kararsızım derin çok iyi demişler ama ben yazılı fal sevmiyorum