Falsepeti Maceram:)

melek.sezen.nesibe,alex,melih,ilkay baktırdım.en çok melekten memnun kaldım o da çok çok değil.yinede meraktan güzel şeyler duymak için baktırıyorum işte.yalnız hepsi hemen hemen aynı şeyi söyledi.ağustos-eylül gibi biriyle tanışıcaksın.maddi durumu iyi ayakları yere sağlam basan biri.peşinden koşacak.çok sevecek ikna edecek falan.herkese mi aynı şeyi söylüyolar ya sinir olmaya başlıyorum bak:53::37:

diye yeni birisi gelmis yildiznameye, Derin gelirse ona baktirdiktan sonra bu abimize da baktiricam galiba.

Tatlım zaten Rezzan favorimiz. benim diger favorim Nesibe. Bu arada binnazabla daki Hulya demir'i deneyen var mı?

Nesibe şuan online tarotta çok kararsızım baktırsam mı baktırmasam mı aslında kahve baktırmak istiyordum Nesibe bakmıyor mu kahve? Dedikleri nasıl çıkıyor mu?

Kızlar merhaba ben baktıracagım ama siteyi cözemedim malesef.
Üye oldum tarot baktır dedıgımde dırek kart secmeye yonlendırıyor dılegınız yaz dıyor.
Anlayamadım yazılı baktırmada yazışma olmuyor mu? sorularım meraklarım vs oluyor.
ya da kelt hacı ılıskı analızı vs sec dıyor hepsıne bakılmıyor mu? sonucta tarotta hepsını kapsaması gerek ayrı ayrı mı oluyor?

Kızlar merhaba ben baktıracagım ama siteyi cözemedim malesef.
Üye oldum tarot baktır dedıgımde dırek kart secmeye yonlendırıyor dılegınız yaz dıyor.
Anlayamadım yazılı baktırmada yazışma olmuyor mu? sorularım meraklarım vs oluyor.
ya da kelt hacı ılıskı analızı vs sec dıyor hepsıne bakılmıyor mu? sonucta tarotta hepsını kapsaması gerek ayrı ayrı mı oluyor?

Yazisma olmuyor sekerim, yorumun geldikten sonra 1 kez soru sorma hakkin oluyor.

Acilimlardan bir tane seciyorsun, dilek bolumune de sorunu yaziyorsun.

Nesibe şuan online tarotta çok kararsızım baktırsam mı baktırmasam mı aslında kahve baktırmak istiyordum Nesibe bakmıyor mu kahve? Dedikleri nasıl çıkıyor mu?

nesibe normlade kahve bakıyor ama şu aralar sadece tarot bakıyor anı biliyor ama gelecekle ilgili söylediklerinin vadesi gelmedi henüz bilmiyorum ama genel anlamda iyidir deneyebilirsin:)

nesibe normlade kahve bakıyor ama şu aralar sadece tarot bakıyor anı biliyor ama gelecekle ilgili söylediklerinin vadesi gelmedi henüz bilmiyorum ama genel anlamda iyidir deneyebilirsin:)

Buradaki yorumları okudum bikaç kişiye aynı şeyleri söylemiş galiba o yüzden vazgeçtim binnazdaki hülyaya baktırdım bidahakine denerim o zaman :34:

Back
X