• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falsepetine fal baktıran varmı ya yardımmmmmm bi bakın?

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
öğlen 1 de fal gönderdim aha gece 1 oldu hala gelmedi yorum.gönderdiğim falcı cevrimici hatta sürekli.ödemede yapılmış karttan para eksilmiş....deli oldum ya hep böyle gecmi yolluyolar yoksa dolandırıldımmı Allah aşkınaaa yaa .ilk defa baktırdım o siteye.binnaz.comda hiç böyle bişi gelmemişti başımaa .şaşkınım:20::26:

Son düzenleme:
o siteyi bilmiyorum ama telefonlar için bi uygulama var "kaave falı" diye. Ücretsiz. onada bakabilirsin. 10 dk sonra filan yorumluyo :)

o siteyi bilmiyorum ama telefonlar için bi uygulama var "kaave falı" diye. Ücretsiz. onada bakabilirsin. 10 dk sonra filan yorumluyo :)

onu biliyorum da.ben ücretli baktırıyorum normalde.binnaz ablada beklediğim kişi gelmeyince falsepeti.comda iyi bi falcı vardı ona attım ama hala yorum yokkk kaç saat oldu yaa .ve kişi cevrimici.ya sorumsuzluk var ya dolandırıcılık

Son düzenleme:
Oha. Hem internetten fal baktiriyorsunuz hadi diyelim sakasina. Bi de o sarlatanlara para mı oduyorsunuz? Ya yazık be. Bu kadar mı kendinizi kaybetmissiniz? Allah Hidayet versin kardes. Biliyorsunuz büyü yapan da yaptıran da cehennemlik. Fal da buyunun içine girer. Paranıza haram katmissiniz resmen. Ne diyim inşallah en kisa zamanda tövbe edersiniz. ...

Kelin ilacı olsa başına sürer :1: yapmayın allah aşkına böyle şeyler yaaa..
Yani şimdi size birkaç şey zırvalarsa dolandırılmamış mı olacaksınız...
Var sayalım falcı geçmişimi tahmin etti,benim bildiğimi bana söylese ne olacak?
Peki geleceği biliyorsa orada işi ne,gezegeni elegeçirdiydi şimdiye :1:
Hadi arkadaşlar arasında kahve falı bakıp eğleniyorsunuz da online fal nedir arkadaş :44:

kredikartiniziiptalettirin.net

öğlen 1 de fal gönderdim aha gece 1 oldu hala gelmedi yorum.gönderdiğim falcı cevrimici hatta sürekli.ödemede yapılmış karttan para eksilmiş....deli oldum ya hep böyle gecmi yolluyolar yoksa dolandırıldımmı Allah aşkınaaa yaa .ilk defa baktırdım o siteye.binnaz.comda hiç böyle bişi gelmemişti başımaa .şaşkınım:20::26:

binnaz abla ve telwe de fal baktıranlar adına topic var zaten oraları incelerseniz

her halükarda dlandırılmışsın
sana fal bakda da yalan söyleyecek zaten
ne insanlar varmış internette falcılık yapıp
insanları yalanlarla uyurup
köşeyi dönüyorlar

Fal için kredi kartı bilgisi verilir mi? Ne yaptığınızın farkında değilsiniz.
Hayatımda bir kere bir cafede ekstra ücret vererek kahve falı baktırdım son oldu bir daha yapmam.

Bencede arkadasım fala internetten yada başka birşekilde para verme. Hep yalan dolan hangisi çıkmışki şimdiye kadar. Boşver;)

Back
X