Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bide konu ile ilgili değil ama bişey sormam lazım ben buraya yeni üye oldum şimdi misal Bi konuya yazdım ya benden sonra yazanlar alıntı yapmadıysa bana bildirim gelmiyor bunu nası aktif edebilirim
canım eşim bu ayda olmazsa gidicek ama onunla ilgili bir prolem hissetmedik erken boşalma,geç boşalma,sertleşme vs gibi libidosuda yüksek zaten oda iki aydır keçiboynuzu ve arı sütü bal polen kullanıyor
Bide konu ile ilgili değil ama bişey sormam lazım ben buraya yeni üye oldum şimdi misal Bi konuya yazdım ya benden sonra yazanlar alıntı yapmadıysa bana bildirim gelmiyor bunu nası aktif edebilirim
canım eşim bu ayda olmazsa gidicek ama onunla ilgili bir prolem hissetmedik erken boşalma,geç boşalma,sertleşme vs gibi libidosuda yüksek zaten oda iki aydır keçiboynuzu ve arı sütü bal polen kullanıyor
Bende ishal oldu ve iştahsızlık yani çözmeye çalışıyorum ilaçtan mı üşüttüm mü diye?Şimdi 2 gün daha 2 şer içip iğneye geçicem.Bu ay ilk defa aşılama deneyeceğiz bu ilaçlardan korkuyorum o nedenle