Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Osman Yağmurdereli sanat akademisinde oyunculuk eğitimi aldım. Oyunculuk gibi bir hayaliniz varsa hiç ertelemeyin derim ben.
ben de yeni kayıt oldum Family Ajansa. detaylı bilgim yok çok yeni kaydım ama 2 gün oldu aradılar. iş yüzünden gidemicem ama aramalarına bile sevindim. başta tedirgindim ama görüşmeden sonra biraz da araştırınca kaliteli ve güvenilir olduğunu gördüm. inşallah bidahaki aramada kabul edebilirim.
Foto modellik yapmayı düşünüyorum. Boyum 180 kilom 68 . Arkadaşlarım bana bir ajansa kayıt olmamı söylediler. Güvenilir bir ajans arıyorum. Biraz araştırma yaptım family ajansı güvenilir ve kaliteli buldum fakat oyunculuk ağırlıklı sanırım. fotomodellik konusunda yardımcı olabilirler mi? bilginiz var mı?
sektöründe en iyilerden biri en azından diğerleri gibi öylesine kayıt almıyor aldığı kayıtların %80inini projelere yönlendiriyor ve en önemlisi paralarını kişilere ödüyor
dizi reklam katalog çekimi ..ajans oldukları için zaten hepsini karşılamak durumundalar diye biliyorum.ben facebook sayfasındanda takip ediyorum ordan bakabilirsin projelerine.