Family Ajans

Family Ajans'ı Biliyor musunuz?

• evet

OY: 6 66,7%
  • hayır

OY: 2 22,2%
  • bilmiyorum

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9

dnzylmzr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
3
0
1
40
cpYFU8P_.jpg

Arkadaşlar merhaba. Bugün Family Ajans'a üyelik yaptırdım. Çalışanları çok güler yüzlü ve çok ilgili davrandılar. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi Family Ajans'a aitmiş. Burada da oyunculuk eğitimi için indirimden faydalanabileceğimi söylediler. Benim en büyük hayalim oyuncu olmak şu anda bir adım atmış olmak bile beni çok mutlu ediyor. Kesinlikle gidip görüşmenizi tevsiye ederim. Mesela Kara Sevda dizisindeki Tufan karakteri yani Burak Ceylan Family ajanstan gitmiş. Birçok ilde şubeleri var. Sizin için yazayım : İstanbul,Bursa,Antalya,İzmir,İzmit, Ankara ve Almanya'da da iki şubeleri var. Ben Antalya şubesine üyeyim. Markantalya karşısında İNG Bank'ın üstünde Kent iş merkezi 6. katta Telefon numarası : 0242.323 84 68. En azından gidip görüşmenizi öneriyorum bu işlerle ilgilenen arkadaşlar için. Şimdiden herkese bol şans diliyorum

Bende Osman Yağmurdereli sanat akademisinde oyunculuk eğitimi aldım. Oyunculuk gibi bir hayaliniz varsa hiç ertelemeyin derim ben.

sektöründe en iyilerden biri en azından diğerleri gibi öylesine kayıt almıyor aldığı kayıtların %80inini projelere yönlendiriyor ve en önemlisi paralarını kişilere ödüyor

ben de yeni kayıt oldum Family Ajansa. detaylı bilgim yok çok yeni kaydım ama 2 gün oldu aradılar. iş yüzünden gidemicem ama aramalarına bile sevindim. başta tedirgindim ama görüşmeden sonra biraz da araştırınca kaliteli ve güvenilir olduğunu gördüm. inşallah bidahaki aramada kabul edebilirim.

Foto modellik yapmayı düşünüyorum. Boyum 180 kilom 68 . Arkadaşlarım bana bir ajansa kayıt olmamı söylediler. Güvenilir bir ajans arıyorum. Biraz araştırma yaptım family ajansı güvenilir ve kaliteli buldum fakat oyunculuk ağırlıklı sanırım. fotomodellik konusunda yardımcı olabilirler mi? bilginiz var mı?

dizi reklam katalog çekimi ..ajans oldukları için zaten hepsini karşılamak durumundalar diye biliyorum.ben facebook sayfasındanda takip ediyorum ordan bakabilirsin projelerine.

Ben de kayıt olurken kişiye uygun işler için sunum yapıldığını söylemişlerdi. Manken Fotomodel Oyuncu. Tercihine göre ve uygunsan yönlendirmen yapılıyomuş. Gidip kayıt oldun mu?

Bende Osman Yağmurdereli sanat akademisinde oyunculuk eğitimi aldım. Oyunculuk gibi bir hayaliniz varsa hiç ertelemeyin derim ben.

ben de yeni kayıt oldum Family Ajansa. detaylı bilgim yok çok yeni kaydım ama 2 gün oldu aradılar. iş yüzünden gidemicem ama aramalarına bile sevindim. başta tedirgindim ama görüşmeden sonra biraz da araştırınca kaliteli ve güvenilir olduğunu gördüm. inşallah bidahaki aramada kabul edebilirim.

Foto modellik yapmayı düşünüyorum. Boyum 180 kilom 68 . Arkadaşlarım bana bir ajansa kayıt olmamı söylediler. Güvenilir bir ajans arıyorum. Biraz araştırma yaptım family ajansı güvenilir ve kaliteli buldum fakat oyunculuk ağırlıklı sanırım. fotomodellik konusunda yardımcı olabilirler mi? bilginiz var mı?

iyi eğitim alamamışsınız. Bakın 3 ayrı karaktere bürünmüşsünüz ama olmamış,

gidin çalışın bir daha gelin ....

sektöründe en iyilerden biri en azından diğerleri gibi öylesine kayıt almıyor aldığı kayıtların %80inini projelere yönlendiriyor ve en önemlisi paralarını kişilere ödüyor

dizi reklam katalog çekimi ..ajans oldukları için zaten hepsini karşılamak durumundalar diye biliyorum.ben facebook sayfasındanda takip ediyorum ordan bakabilirsin projelerine.

al birini vur ötekine ....

size katılıyorum güzel düzgün kurum aktif ajans bende çok faydasını gördüm dogru seçım herzaman çok önemli ..

Merhabalar arkadaşlar bende Family ajansta üyesiyim gayet memnunum çalışanları ayrı bir mütevazi piyasadaki en iyi ajans diyebilirim bir çok şehirde şubeleri var yurt dışındaki ofisleri de mevcut.. kendi oyuncu eğitimleri var sanat akademisi var kesinlikle gidilip kayıt olunması gereken tek yer.

Aynen gidilip çalışılması gereken tek ajans. Zaten çalıştıktan sonra anlayacaksınız. Bir çok projede oyuncular Family ajanstan çıkma. İş potansiyeli yüksek.

canım bende family ajansa uyeyım gercektende turkıyede bır numara turkıye bır suru subesı var yurt dısındada var en guvenılır en ıcten burası geldı bana. Ajansa kayıt olmayı dusunuyorsanız supesız tek tavsıye edebılecegım yer famıly

Kızlar bende bu ajansa gittim ve çok memnun kaldım.
Ödemeyi çekimlerden sonra hemen yaptılar buraya başvurmanızı öneririm.
Her türlü çekim katalog model alıyorlar gittiginiz diğer dolandırıcı ajanslardan değiller kurumsal
reklam ajansı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X