Fanaa

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
Arattım tüm kk'yı ve nasıl olmuş da atlanmış bu film diye hayre ettim. madem öyle dedim bi başlık açalım herkesler duysun:)

Fanaa benim için bir hint klasiği oldu. defalarca izlemişimdir nerdeyse dublaj yapabilirimopuyorumnanaktan

beni gecenin bi vakti salya sümük ağlatan film. Aşk filmleri sevenlere tavsiyem olsun....

Fanaa488.jpg

fanaa_aamir_kajol.jpg

fanaa_aamir-khan_kajol-devgan_8213.jpg

Konusu Şöyle:Seçimler..doğru ve yanlış seçim yapmak kolaydır ama daha iyiyi ya da daha kötüyü secebilme becerisi hayatımızı şekillendirir..Zooni(Kajol) nin tek başına çıkacağı ilk yolculukta babasından aldığı öğüt budur..

Kaşmirli kör bir kız olan Zooni Delhi'de tur rehberi ve flörtcü Rehanla tanışır (Aamir Khan)arkadaşları onu bu çapkın adamla ilgili uyarsa da Zooni yüreğinin sesini dinler..hayatı keşfedeceği zaman gelmiştir acaba doğruyu secebilecekmidir...
Rehan da Zooniden etkilenir ona kendi renkli dünyasını göstermeye kararlıdır..kıza hayatının en unutulmaz zamanını geçirtmeye söz verir ..
Zooni aşkta ve hayatta yeni bir yolculuğa çıkar..ama bilmediği şey Rehan'ın ondan sakladığı sırrıdır..
bu öylesine büyük bir sırdır ki hayatını değiştirebilir ya da mahvedebilir..

Fanaa..destroyed in love..aşkla mahvolmak..olarak da çevrilebilir..

Hint sinemasının en sevilen kadın oyuncularından Kajol'un geri dönüş filmi Fanaada Kajol'un karşısında yine Bollywood devlerinden Aamir Khan var..(Alıntıdır)

yaklaşık üç ay önce izledim. çokkk güzeldi bencede.
hele o karşılaşma sahnesi vardı ya tekrar orada bittim.

izlemezmiyim hem kajol hem amir olurda izlenmezmi?çok güzel bi filmdi bende çok ağlamıştım.zaten bollywood hayranıyımdır.süphanallah kilibini tekrar tekrar izlerim.:2::9:

fılme guzellık katan aamır khan bence dıger fılmlerınıde tansıye ederım 3 ıdıots,ganjını,yerdeki yıldızlar, ve dıgerlerı..

Filmde Aamir olsun çamurdan olsun.:16:
Ama Fanaa'nın yeri ayrıdır bende.
Çok çok güzel

aamır khana ve filmlerine bayılıyoru8m hemen hemen hepsini izledim fanaa ghanjini çok farklı ama be4nim için yerdeki yıldızlar onu sarıya byada cok farklıı ayyy hepsi çok farklıı:))) aamır.e bayılıyorum:)

İzlenmez miii??? hüngür hüngür ağlatan film... Ghajini'yide izleyin oda çok pis ağlatııır :43:

bnde aamir khanı çok beeğniyorum ama bu filmi pek sevmedm..hatta aşk filmlerini de severm..bu fazla dramatik, fazla romantik geldi... ve gereksiz uzatılmış..haa izlenmez mi?tabi ki izlenir, tavsiye edilir :34:

f,lmi burda gördüm tamda eşimle ne izlesek die konuşuoduk dedim bunu izleyelim mırın kırın etti ama izlemeye başladık ilk iki part ucuz hint filmleri gibi şarkılar türküler danslar pek sarmadı açıkçası az daha kapatıoduk üçüncü parta geçti derken meyve falan yerken devam ettik
bi yandanda dalga geçio eşim ağız burun büküo bende şöle düşünüorum,
ya bu kızlar neye ağlamışk iacep ota bokada ağlamaz bizim kızlar ama diorum gayet neşeli bi film bu derken oldumu sana dördüncü part ve film 180 derece döndü yani biri pc yi kapatsa bağırıp çağırcam en heycanlı yerindeydim ben die uzunca fakat ilk başıyla sonu bambaşka olan bii film
tavsiye edermiyim kesinlikle ama kesinlikle üçe kadar sabredin sonra zaten zman durcak
benden geçti ilk 20 mim içinde fakat şu an kaça koyarım bilemedim:) ama çok çok çok beğendim

filmi taze taze izlemiş biri olarak yorumumu söyleyeyim
bu kadar beni içine çekeceğini tahmin etmemiştim. yer yer gözlerim doldu ki ben çok kolay duygulanan bi tip değilimdir :31:
kısacası hintliler sinema işinde giderek ustalaşıyor..

Hint filminden önce bollywood filmi buda hollywoodu sollar valla. Bollywood filmlerini izledikten sonra hollywoodtan zevk alamaz oldum.

filmi izleyeli 1 hafta oldu belki ama çok etkileyici uzun sürede bu etkiden kurtulcamı sanmıyorum keşke gerçek hayattada böyle aşklar olsa amaaa nerdeee.. :( :(

bu filmi izleyeli baya oldu iki farkli film gibi, basi klasik hint filmi sonrasi amerikan filmi gibiydi.
cok guzel, etkileyici bi fim zaten Kajol olur da izlenmez mi:16:

aamir khan ın oynadığı kötü bir filme denk gelmedim henüz..fanaa da hem duygusal hemde çok şaşırtıcı bir film olmuşş

Back
X