• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**** Fanaa ****

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
115
163
$fanaa_aamir.webp$fanaa2.webp$fanaa-izle.webp$hqdefault.webp$images (3).webp$45MereHaathMein-Fanaamkv_snapshot_0216_20120622_001248-1.webp$images (2).webp

Zooni, (Kajol) kör ama çok güzel bir kızdır. Birgün tur rehberi Rehanla (Aamir Khan) karşılaşır ve ona aşık olur. Gözlerinden ameliyat olduğu sırada Rehanı kaybeder. Rehan’ın öldüğünü sanmaktadır ama yıllar sonra bunun doğru olmadığını anlar.

hint filmleri için önyargılı olmayalım lütfen duygularımız hasretlerimiz aşklarımız aynı aslında:16:
aamir khan var birde izlmeyenler için tavsiye ederim çok güzeldiiiii:16::16:

filmin sonunda ben olsam ne yapardım diye düşünüyor insan...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1029758 Eki Görüntüle 1029757 Eki Görüntüle 1029756 Eki Görüntüle 1029755 Eki Görüntüle 1029760 Eki Görüntüle 1029759 Eki Görüntüle 1029761

Zooni, (Kajol) kör ama çok güzel bir kızdır. Birgün tur rehberi Rehanla (Aamir Khan) karşılaşır ve ona aşık olur. Gözlerinden ameliyat olduğu sırada Rehanı kaybeder. Rehan’ın öldüğünü sanmaktadır ama yıllar sonra bunun doğru olmadığını anlar.

hint filmleri için önyargılı olmayalım lütfen duygularımız hasretlerimiz aşklarımız aynı aslında:16:
aamir khan var birde izlmeyenler için tavsiye ederim çok güzeldiiiii:16::16:

filmin sonunda ben olsam ne yapardım diye düşünüyor insan...

çok güzel bir filmdi ya aamir khan'ın filmlerini sonradan keşfettim ama bayıldım muhteşemler :16:

çok güzel bir filmdi ya aamir khan'ın filmlerini sonradan keşfettim ama bayıldım muhteşemler :16:

bende sonradan keşfettim 3 idiots la :) o günden sonra da hergün bir filmini izledim aamir khan ın
tek dediğim şey ''bugüne kadar neden izlemedim ben bu filmleri'' oldu:9::9:

izlemeyenlere film tavsiyesiii:40::40::31::31:

bende sonradan keşfettim 3 idiots la :) o günden sonra da hergün bir filmini izledim aamir khan ın
tek dediğim şey ''bugüne kadar neden izlemedim ben bu filmleri'' oldu:9::9:

izlemeyenlere film tavsiyesiii:40::40::31::31:

kesinlikle izlenmesi gereken filmleri var ghajini de çoook güzel :16: ilgililere duyurulur diyelim :29:

Hoş bir filmdi. Eksiklikleri de vardı tabii ama izlenir.
Hint filmlerindeki klip tarzı sahneleri çok seviyorum ben ayrıca. :D
Bundaki şarkılar, danslar da çok güzeldi. :)))

Hoş bir filmdi. Eksiklikleri de vardı tabii ama izlenir.
Hint filmlerindeki klip tarzı sahneleri çok seviyorum ben ayrıca. :D
Bundaki şarkılar, danslar da çok güzeldi. :)))

evet aynen aynen :21: hele bir şarkısı varki bayılıyorum '' mere haath mein ''
[video=youtube;wMeBxw31Lvk]http://www.youtube.com/watch?v=wMeBxw31Lvk[/video]

Back
X