Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalarfantazi giyim Çok süper çamaşırlar :)
teşekkür ederim canım.la senza dediğin gibi çok tuzlu ama. kalite konusunda bir şüphem yok tabi...birde dün internette gezinirken MarkaMia diye bir site buldum. Anıl iç giyim ürünleri var genellikle.biliyor musun siteyi?fiyatlar uygun görünüyor açıkçası.Anıl bildiğim bir marka sen ne dersin bu konuda?
yoo yoo sakın yanlış anlaşılmasın..siteyle hiçbir alakam yok :) :) sadece dün bayağı bir inceledim siteyi o yüzden öle yazdım :) Anıl'da bildiğim bir marka.
yoo yoo sakın yanlış anlaşılmasın..siteyle hiçbir alakam yok :) :) sadece dün bayağı bir inceledim siteyi o yüzden öle yazdım :) Anıl'da bildiğim bir marka.
teşekkür ederim canım.la senza dediğin gibi çok tuzlu ama. kalite konusunda bir şüphem yok tabi...birde dün internette gezinirken MarkaMia diye bir site buldum. Anıl iç giyim ürünleri var genellikle.biliyor musun siteyi?fiyatlar uygun görünüyor açıkçası.Anıl bildiğim bir marka sen ne dersin bu konuda?
Arkadaşlar ben çamaşır ve fantazi giyim üzerine çok site dolaştım. Bayada site gezdim bunun için. Ablam için de büyük beden abiye bakmıştım vakti zamanında. Düzgün bi yer bulana kadar göbeğim çatladı:S Kıyafetleri sergileyip telefon numarası vermeyen online magazalar varya... Nasıl güvenerek alışveriş yapalımki. Bu işi asıl meslek olarak bilinçlenip yapan online magazalardan bi kaç tane var. Bunlardan camasirstore.com, çamaşırım.com, icgiyims hem fiyat ve ciddi çalışma olarak iyi siteler. La Senza'da iyi ama fiyatlar çok yüksek. Diğer sitelerde de şu sıkıntılarım oldu. Ürünü alıcam telefon açıyorum. Bir Erkek Sesi! Buyur abla fln hesabı:) Yaa belki işinde iyisindir ama benim alacağım tangayı, sütyeni söylemek beni utandırıyor. Karşı cinsle bu konular üzerine muhattap olmak zorunda kaldım Tüm satış temsilcileri bayan bi kere :) Ayrıca ürünlerin üzerinde telefonda detaylı bir şekilde destek verdiler. Kapıda ödeme sistemleri de vardı. Ürünleride kapalı ambalajda ve etiketsiz yolluyorlar. Tavsiye ederim. Ben ilk siparişimde telefon ile aramıştım. Şansıma sahibi çıktı magazanın :) O da bayanmış Kadın girişimci olsun çamurdan olsun :)