Faranjit oldum Augmentin 1000 mg kullanabilir miyim?

2 doktor onay vermiş, sağlık bu, fikir beyan edemeyiz ki

Belki kullanan olursa o kişiden öğrenir gönlüme bir nebze su serpilir diye düşündüm 😒

Merhabalar sevgili anneler ve anne adayları 💕
7 haftalık hamileyim faranjit oldum. İnanılmaz öksürüğüm var afedersiniz balgamlı. Kbb uzmanına gittim baya enfeksiyon var akıntı çok augmentin 1000 mg 2 kutu verdi. 10 gün kullanman lazım dedi. Sonra kendi doktoruma sordum. Kullanabilirsin dedi. Enfeksiyon daha sıkıntı dedi. Ama içim hiç rahat değil 2 kutu ve 1000 mg çok değil mi? İçim içimi kemiriyor. Bu haftalar da bu ilaçlar bebeğe zarar vermez mi?
Ben kullandım
B GRUBU ilaç olduğu için agumentin hamilelikte kullanılıyor.disim apse yapmıştı.crp çok yüksek çıkmıştı.hemde hamileliğimin ilk başlarinda.iki kutu agumentin bitirdim.1000 mg di benimki de.doktorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti.

Ben kullandım
B GRUBU ilaç olduğu için agumentin hamilelikte kullanılıyor.disim apse yapmıştı.crp çok yüksek çıkmıştı.hemde hamileliğimin ilk başlarinda.iki kutu agumentin bitirdim.1000 mg di benimki de.doktorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti.
Çok teşekkürler çok sağolun 💕 işte bu bilgi gönlüme su serpti ☺️

Canımm bende idrar yolu enfeksiyonu için hamileliğimin ilk haftalarında kullandım. Herhangi bir sıkıntı olmadı korkma enfeksiyon çok çok daha sıkıntılı bir durum, çoook geçmiş olsun 💜

Back
X