Progestan iğne alerji yaptı

Ayy canım benim çok sevindim benim de çikolata kistlerim var ilk transferim negatif oldu :(

Kistle ilgisi yoktur canım baskılayıcı iğne vermedi mi doktor transfer öncesi lucrin yaptım ben stres bitmiyo ki pozitifi görünce de şimdi napıcaksın dondurulan var mı

Benim de ilk deneme şu an pozitif ama iki kat yükselmedi inş yarın yükselir kimseye söylemedik daha annem gelecek bu akşam acaba söylesem mi diyorum bi yandan da keseyi görene kadar söylemek istemiyorum kafam çok karışık🥲
Kuzum ben şahsen kalp atışı duyana kadar kimseye söylemek istemiyorum hamile kalırsam. Ama senin tercihin annene söyleyebilirsin tabi ki

Kistle ilgisi yoktur canım baskılayıcı iğne vermedi mi doktor transfer öncesi lucrin yaptım ben stres bitmiyo ki pozitifi görünce de şimdi napıcaksın dondurulan var mı
Yok kuzum vermedi. Başka embriyom da yok. Aralığa kadar bişey yapmıcam kasım-aralık gibi başlıcam artık

Kuzum ben şahsen kalp atışı duyana kadar kimseye söylemek istemiyorum hamile kalırsam. Ama senin tercihin annene söyleyebilirsin tabi ki

Biz de eşimle kimseye söylemedik sonra dedim anneme söylesem mi sadece kimseye söyleme diye tembihleyip ama çok kararsızım🥲

O an içinden nasıl geliyorsa öyle davran canım. Tüp bebek yaptırdığınızı biliyorlar mı

Yok onu bastan söylemedik çünkü hem benim ailem hem onun ailesi sürekli arayıp soracak ben daha çok stres olacaktım bi süre söylemeyi düşünmüyorum açıkçası

Back
X