F farahnihal pamuk kızımm tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2010 Mesajlar 1.661 Emoji Skoru 276 Puanlar 198 28 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi farahnihal #1 Kızlar perde alışverişi yapıyorum. Ama fon mudur farba mıdır her neyse artık çok demode geliyor. Nasıl perde tavsiye edersiniz ? Renk olarak beyaz olacak o kesinde model olarak fon yada farba yerine ne yaptırabilirim?
Kızlar perde alışverişi yapıyorum. Ama fon mudur farba mıdır her neyse artık çok demode geliyor. Nasıl perde tavsiye edersiniz ? Renk olarak beyaz olacak o kesinde model olarak fon yada farba yerine ne yaptırabilirim?
durugulus KOREL im hoşgeldin... Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2008 Mesajlar 377 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 44 Yer Diğer 28 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi farahnihal #2 japon perde çok moda bu sene yada zebra perde..bunları görmediysen perdeciden vaya google dan bak canım..japon perde ler baya hoş bence..
japon perde çok moda bu sene yada zebra perde..bunları görmediysen perdeciden vaya google dan bak canım..japon perde ler baya hoş bence..
F farahnihal pamuk kızımm tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2010 Mesajlar 1.661 Emoji Skoru 276 Puanlar 198 30 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi farahnihal #3 zebra perde mutfaga kullanıyo diye okudum topklerde ama bilemiyorum
A avbal Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2010 Mesajlar 21 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi farahnihal #4 Ben yatak odama zebra yaptırdım çok sade ve hoş duruyor çok beğenildi.