Fare diyince aklıma gelen
birebir aynı tepkiyi verirdim yalnız cidden çok sevimli ama farenin kendisi korkunç bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fare diyince aklıma gelen
Ben sahiplensem bana denk gelen de öyle olur heralde şansımaCidden öyle, bizim iki tane vardı annemde kaldılar ayrı eve çıktığım için, aşırı özlüyorum, hem de evin güvenliğini sağlıyorlar (o sırada böcek görünce kaçan sarı kedim: ???)
Teşekkür ederim seviniyorum böyle yorumlar okuyuncaarkası vardır diye yılan için derler fare değil. yüreğinizi ferah tutun
Ay yok büyük konuşmayayım ama ben cidden yaşayamam heralde bağ bahçede sevmem hiç böcek sinek var diyeŞimdiki insanları doğal hayatta 1 yıl yaşayamaz heralde
Altı üstü fare ya ne var bunda
İstenmeyen bir durum ama tutup atarsın öldürürsün zehirli değil ölümcül bir hayvan değil zavallım bir sivri sinek kadar bile zarar vermez![]()
Ya tabii şimdi sokaktan gelip gelmemeleri de önemli, dişi kedimizi sokaktan sahiplendiğimiz için kızın sokak pratiği var cidden avcı bir tekir ama sarı beyi geçici yuva olan birinden sahiplendik ondan sebep kendileri sokak görmedi, evden kaçmayı bile beceremiyorBen sahiplensem bana denk gelen de öyle olur heralde şansıma![]()
Doğrudur ya ev kedisi ne anlasın fareden anca sinek falan yakalarYa tabii şimdi sokaktan gelip gelmemeleri de önemli, dişi kedimizi sokaktan sahiplendiğimiz için kızın sokak pratiği var cidden avcı bir tekir ama sarı beyi geçici yuva olan birinden sahiplendik ondan sebep kendileri sokak görmedi, evden kaçmayı bile beceremiyorsokaktan alırsanız öyle olmuyor sokak pratikleri oluyor
Senelerce kandırmışlar bizi peynir seviyor diyeKapana çikolata yada kuru üzüm tarzı şeyler koyun, peynire gelmez fareler![]()
Lağım fareleri (sıçanlar) taşıdıkları ölümcül hastalıklar (kuduz, veba, tifüs), güçlü dişleriyle verdikleri fiziksel zararlar ve saldırgan yapıları nedeniyle son derece tehlikelidir. Kanalizasyon sistemlerinde yaşadıklarından vücutlarında mikrop barındırırlar; gıda veya su bulamadıklarında insanlara ve evcil hayvanlara saldırabilirler.Şimdiki insanları doğal hayatta 1 yıl yaşayamaz heralde
Altı üstü fare ya ne var bunda
İstenmeyen bir durum ama tutup atarsın öldürürsün zehirli değil ölümcül bir hayvan değil zavallım bir sivri sinek kadar bile zarar vermez![]()
Evet işte sonuçta temiz bir hayvan değil kendimi geçtim evde biri bebek iki çocuk var. O gün ben görmeseydim gece yatıp öyle uyusaydık nolurdu diye düşünmekten kafayı yedim ilk günlerLağım fareleri (sıçanlar) taşıdıkları ölümcül hastalıklar (kuduz, veba, tifüs), güçlü dişleriyle verdikleri fiziksel zararlar ve saldırgan yapıları nedeniyle son derece tehlikelidir. Kanalizasyon sistemlerinde yaşadıklarından vücutlarında mikrop barındırırlar; gıda veya su bulamadıklarında insanlara ve evcil hayvanlara saldırabilirler.
Doğal hayatta ki tarla ya da orman faresi ile şehirde gezen fare aynı değil, daha yeni adamın biri öldü fare ısırmasından Fransada. Yani konu sahibini korkutmak için demiyorum ama fare kemirir sabah farkedersin. Şakaya alınacak bi tarafı yok, taşıdığı hastalıklar da cabası
Evet iyi ki. Teşekkür ederim bugün daha iyiyim artık azalmaya başladı korkum düşünmemeye çalışıyorum.Geldiği yeri kapadıysanız daha korkmayın, farkettiniz iyi ki.
Hiç bilmiyordum. Kedisi olan bir kaç komşum var onlardan isteyebilirim. Çok teşekkür ederim bu bilgi içinKlozetten, banyo giderinden, lavabo giderlerinden çıkabiliyorlar. Komşularınızda kedisi olan varsa kedi kumundaki çiş topaklarından banyo giderine, klozete koyup gidersen akmasını sağlayın. Bunun çok faydalı olduğunu duymuştum.
Rica ederim. Korkmayın devamı yoktur.Hiç bilmiyordum. Kedisi olan bir kaç komşum var onlardan isteyebilirim. Çok teşekkür ederim bu bilgi için![]()
Böyle yorumlarla içim rahatlıyor sağolun.Rica ederim. Korkmayın devamı yoktur.
Ooo ona bakarsan kedi ve köpek çok daha fazla insan öldürmüş hasta etmiştirLağım fareleri (sıçanlar) taşıdıkları ölümcül hastalıklar (kuduz, veba, tifüs), güçlü dişleriyle verdikleri fiziksel zararlar ve saldırgan yapıları nedeniyle son derece tehlikelidir. Kanalizasyon sistemlerinde yaşadıklarından vücutlarında mikrop barındırırlar; gıda veya su bulamadıklarında insanlara ve evcil hayvanlara saldırabilirler.
Doğal hayatta ki tarla ya da orman faresi ile şehirde gezen fare aynı değil, daha yeni adamın biri öldü fare ısırmasından Fransada. Yani konu sahibini korkutmak için demiyorum ama fare kemirir sabah farkedersin. Şakaya alınacak bi tarafı yok, taşıdığı hastalıklar da cabası
Ay Allah aşkına ya senelerdir sokaklarda kedi köpek besledim, çok da tırmalandım. Hala hayattayım. Kedi tırmaladı diye kuduz olup ölen mi var? Şu hayvanları bi salın yoksa faresiyle meşhur Fransa'yı geçicez çünkü orda sokaklar temiz en azından. Burda asla baş edemezsin fareyle kedi nüfusuna müdahale edersenOoo ona bakarsan kedi ve köpek çok daha fazla insan öldürmüş hasta etmiştir
Türkiyede sadece kedi saldırısı sonucu acaba kaç doz kuduz ve tetenos aşısı yapılıyor?
Bu aşıyı şimdi olanlardan biride benim oğlum:)
Verdiğin fransa örneği için fransa nın fareleri meşurdur
Bu kadar faresi varsa zararı olacaktır
Bide sıçan var fare var sıçan daha pistir
Sen son yılda türkiyede fareden ölen tek bir örnek gösterebilirmisin
Yoktur
Ama kedi ve köpekten zarar gören çok insan var
Ha bu fareler cici güzel hayvanlardır temizdirler hiçbir zararları yoktur varsın olsunlar demek değil tabi
sadece verdiği korku kendisinden çok daha büyük diyorum
Umarım anlatabilmişimdir
Ayrıca eve kanalizasyondan giren hayvana ne zararı olacak diyosun, mikrobu yeter yani, normal fare mi o ? Kanalizasyon lağım faresiOoo ona bakarsan kedi ve köpek çok daha fazla insan öldürmüş hasta etmiştir
Türkiyede sadece kedi saldırısı sonucu acaba kaç doz kuduz ve tetenos aşısı yapılıyor?
Bu aşıyı şimdi olanlardan biride benim oğlum:)
Verdiğin fransa örneği için fransa nın fareleri meşurdur
Bu kadar faresi varsa zararı olacaktır
Bide sıçan var fare var sıçan daha pistir
Sen son yılda türkiyede fareden ölen tek bir örnek gösterebilirmisin
Yoktur
Ama kedi ve köpekten zarar gören çok insan var
Ha bu fareler cici güzel hayvanlardır temizdirler hiçbir zararları yoktur varsın olsunlar demek değil tabi
sadece verdiği korku kendisinden çok daha büyük diyorum
Umarım anlatabilmişimdir