- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
salı gününden beri boğazımda yanma batma gibi şeyler vardı.doktora gittim.sağlık ocağına saçma sapan ilaçlar yazdı.her yıl 5 6 kere bu hastalığa yakalandığım için artık hangi ilaç iyi gelcek anlıyorum içeriğini okuyunca.
neyse.dün kpss vardı.ve sınavın ortasında öksürük krizi tuttu.10 dk boyunca öksürdüm.gözümden yaşlar aktı.burnum doldu ama temizleyemedim.öyle çözmeye çalıştım soruları..
gelelim şikayetlere:
-boğazda yanma-batma
-yutkunamama-tat almak yok
-boğazın iki yanı kıpkırmızı-boğaz duvarı bembeyaz
-kulaklara çıkan ağrı
-geniz akıntısı-koyu sarı
-burunda akıntı-tıkanma-kaşıntı
-hapşırık
yaptığım şeylere gelince:
-bal-limon-zencefil karışımı
-limonlu çay
-adaçayı-limonlu
-gargara
-naneli olips (son iki üç saattir sürekli ağzımda.ve öksürük olmuyor.bitince yine başlıyor.)
-bim'deki 10.lu cep peçetelerden aldım.yarısı bitti bi günde.
-ılık limonlu su
-taze elma suyu
-asprin plus C
ilaçlarımı değiştirdim.levmont diye bi ilaç vermişti göğüs doktoru.bu faranjitin alerjik öksürmelerine karşı.boğazda sanki tüy varmış gibi oluyor.ve her nefes aldığında öksürtüyor insanı.bugün ikincisini aldım.dün geceye göre daha iyiyim.astım olanların kullandığı sıprey hava vardı.onu kullandım.bir de aferin.bu mereti çeken ve daha başka tedavi yöntemi bilen varsa lütfen yazsın.delircem çünkü.gece öksürmekten uyuyamadım.ciğerlerim çıkcak artık.
neyse.dün kpss vardı.ve sınavın ortasında öksürük krizi tuttu.10 dk boyunca öksürdüm.gözümden yaşlar aktı.burnum doldu ama temizleyemedim.öyle çözmeye çalıştım soruları..
gelelim şikayetlere:
-boğazda yanma-batma
-yutkunamama-tat almak yok
-boğazın iki yanı kıpkırmızı-boğaz duvarı bembeyaz
-kulaklara çıkan ağrı
-geniz akıntısı-koyu sarı
-burunda akıntı-tıkanma-kaşıntı
-hapşırık
yaptığım şeylere gelince:
-bal-limon-zencefil karışımı
-limonlu çay
-adaçayı-limonlu
-gargara
-naneli olips (son iki üç saattir sürekli ağzımda.ve öksürük olmuyor.bitince yine başlıyor.)
-bim'deki 10.lu cep peçetelerden aldım.yarısı bitti bi günde.
-ılık limonlu su
-taze elma suyu
-asprin plus C
ilaçlarımı değiştirdim.levmont diye bi ilaç vermişti göğüs doktoru.bu faranjitin alerjik öksürmelerine karşı.boğazda sanki tüy varmış gibi oluyor.ve her nefes aldığında öksürtüyor insanı.bugün ikincisini aldım.dün geceye göre daha iyiyim.astım olanların kullandığı sıprey hava vardı.onu kullandım.bir de aferin.bu mereti çeken ve daha başka tedavi yöntemi bilen varsa lütfen yazsın.delircem çünkü.gece öksürmekten uyuyamadım.ciğerlerim çıkcak artık.