Fark edilmemek

Looneytoones_zb06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
88
22
3
27
Selam kizlar. Ben okb hastasiyim. Hayatim bazen bana cok kotu geliyor. Her sey olumsuz geliyor intihar etmek istiyorum cogu kez ama yapmiyorum daha once bircok kez intihar ettim. Size sorum siz gunluk hayatinizi nasil yasiyorsunuz? Benim hic arkadasim sevgilim yok. Her zaman okulda kafede her yerde tek basimayim bu beni fazla mutsuz etmiyor ama bazen de mutsuz olabiliyorum. Arkadas degil de sevgilim olsa diyorum ama ne zaman da sevgilim olsa mutsuz oluyorum. Takintiliyim. Cok kiskancim :( Benim gunluk hayatim okul, ailem, dersler, tv. Sizin hayatiniz nasil gun icinde neler yapiyorsunuz. Hayatimi nasil renklendirebilirim tavsiyelerinize cok ihtiyacim var :(

Günlük hayatim okul, ailem, tv ile geçiyor demişsin ya. Aslında bu mutlusun demektir. Yani normal bir hayatın var başında büyük bir dert, sıkıntı yok.

Sizin bu durumunuza halk arasında rahat batması sendromu diyorlar. Okb demissiniz teşhisli mi? Özel değilse neden intihar ettiniz? Görünen bir sorununuz yok gibi.

Dikkat çekmek için intihara kalkışmış olabilir misin? (Sevilmediğini düşündüğün, yalnız hissettiğin için) Henüz 20 yaşındasın, rahatça “birkaç kez intihara kalkıştım” demen hiç normal değil. Psikolojik destek aldın mı?

Dikkat çekmek için intihara kalkışmış olabilir misin? (Sevilmediğini düşündüğün, yalnız hissettiğin için) Henüz 20 yaşındasın, rahatça “birkaç kez intihara kalkıştım” demen hiç normal değil. Psikolojik destek aldın mı?
Evet aynen oyle dikkat cekmek icin yapiyordum sonra mide yikat gel eglenceli oluyordu. Evet aliyorum 5 yildir ama ciddi bi rahatsizlgim yok okb var sadece

Back
X