• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkli bakis acisina ihtiyacim var

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
Kizlar yine yeni yeniden yardiminiza ihtiyacim var. Söyle anlatayim. Kayinpederim bayramda babami aramadi kucugudur kendisi. Ustune birde sarhosken babamin arkasindan konustu, esim susturdu, ayikken benden ozur diledi diye affettim.
Yaklasik bi ay oldu gorusmedik. Gelin de gelin diyorlar. Bnde bn hamileyim uzak yol gelemem isterseniz siz buyrun dedim. Tmm dediler gelmek istiyorlar. Birde gelirken yanlarinda aile dostunu getirmek istediler. Ailemin tanidigi insanlar degil ve hoslanacagi tipler degil. Esim de siz buyrun bi daha sefere birlikte gelirsiniz diye gecistirmis.
Sorum su: bayramda babami aramayan insani simdi de bn kabul etmesem dogru olur mu. Esime sen git gor desem durduk yere huysuzluk mu cikarmis olurum.
Siz olsaniz ne yapardiniz..

Kizlar yine yeni yeniden yardiminiza ihtiyacim var. Söyle anlatayim. Kayinpederim bayramda babami aramadi kucugudur kendisi. Ustune birde sarhosken babamin arkasindan konustu, esim susturdu, ayikken benden ozur diledi diye affettim.
Yaklasik bi ay oldu gorusmedik. Gelin de gelin diyorlar. Bnde bn hamileyim uzak yol gelemem isterseniz siz buyrun dedim. Tmm dediler gelmek istiyorlar. Birde gelirken yanlarinda aile dostunu getirmek istediler. Ailemin tanidigi insanlar degil ve hoslanacagi tipler degil. Esim de siz buyrun bi daha sefere birlikte gelirsiniz diye gecistirmis.
Sorum su: bayramda babami aramayan insani simdi de bn kabul etmesem dogru olur mu. Esime sen git gor desem durduk yere huysuzluk mu cikarmis olurum.
Siz olsaniz ne yapardiniz..
gelin demişsin bir kere geri çevirmek olur mu

onlar da bir garipmiş aile dostlarını niye yanlarına katıyorlar ki siz onları bile istemezken

Dunur olduktan sonra kimin aradiginin onemi var mi ki ya? Yas durumu onemli mi yani...

Kabul etmemezlik etmeyin.

Senin ailenle birlikte mi yasiyorsunuz ki o dostu ailenizin sevip sevmemesi onemli?
Eet onlarla birlikte onlarin evinde yasiyoruz.
Ama gecen bayram aramisti bu bayram babam naptiysa aramadi ki kendisi cok dikkat eder boyle seylere. Kucugunu hayatta aramaz kendisi. Ayni saygi niye bize yok..

Ay sende durduk yere neden huzursuzluk çıkarasın kı .
Dünürler arasında yaş farkı olur mu?
Babanız arasaydı yeri geliyor ben ablamları arayamıyorum bayramlarda onlar arar. Hoşgörülü olmak lazım .

Bayramda babanı aramadı diye kocanın babasını eve kabul etmemek..Bence sizin acilen kendinize ailelerinizden ayrı hayat kurmanız lazım.. Yoksa böyle ufacık şeylerden daha çok gürültü çıkacak gibime geliyor..

Cok hakli bir yorum bu.

Bayramda babanı aramadı diye kocanın babasını eve kabul etmemek..Bence sizin acilen kendinize ailelerinizden ayrı hayat kurmanız lazım.. Yoksa böyle ufacık şeylerden daha çok gürültü çıkacak gibime geliyor..
Bunun ailemle bir oturmakla bir ilgisi yok. Bn yapilan saygisizliga sinir oldum.
Annem babam baslarina tac ederler, sesleri cikmaz. Bayramda bile beklediler, gelip gitmeyi birakin aramadilar bile.

erkek çocugu ailesi olmak ne zor yaa..
Yarın öbürgün gelinimin annesi ni arasamasam kapılardan çevrilicem demek ki..
hastalıklı bir düşünce yapın var.

Aslinda belki bu kadarcik ufacik birsey geliyor haklida olabilirsiniz. Bn de emin olamadigim icin size danisiyorum zaten.
Ama haddi olmadan babam hakkinda konustu ya, sinirim gecmiyor. Ozur diledigi icin mecbur kaldim affetmeye.
Ogullariyla evlendikten uc sene sonra bnm halt edip aramamla gorusmeye baslayan degisik bi aile. Evveliyati var malesef..

Bendiss simdi dusundum de, benim babam da aramadi esimin babasini. Hatta esimin babasi bayramda hastanelik oldu gene aramadi. Babam kpden 7 8 yas kucuk.

Bu sebeple esim babama tavir koysa onu parca pincik ederim.

Ha kp ile iyi olmak zorunda degilsin. Ama kavga sebebi bu olamaz.

erkek çocugu ailesi olmak ne zor yaa..
Yarın öbürgün gelinimin annesi ni arasamasam kapılardan çevrilicem demek ki..
hastalıklı bir düşünce yapın var.
Sen gelinine kufur edersen seni istemiyorum dersen. Oglunu bile yillarca gormezsen.
Sonunda bile senin oglun arama dedigi halde gelinin ararsa kusluk bitsin diye. Bence o gelini bastaci yapman lazim! Hastalikli dusunce herseyi yaparim bn kaynanayim diyen zihniyette bence!

Aslinda belki bu kadarcik ufacik birsey geliyor haklida olabilirsiniz. Bn de emin olamadigim icin size danisiyorum zaten.
Ama haddi olmadan babam hakkinda konustu ya, sinirim gecmiyor. Ozur diledigi icin mecbur kaldim affetmeye.
Ogullariyla evlendikten uc sene sonra bnm halt edip aramamla gorusmeye baslayan degisik bi aile. Evveliyati var malesef..

cnm uzulebılırsın kırılabılırsın ama eve kabul etmemek olur mu....bu kadar ufak seylerden boyle buyuk pürüzler çıkarma sakın yuvandan olursun....bırak aramazsa aramasın....sen saygını göster ıyı agırla tamam...ne gerek var huzur bozmaya...onlar esının aılesı anne babası unutma
ama aile dostunu kabul etmemenız ıyı olmuş.ne alaka yanı

Bendiss simdi dusundum de, benim babam da aramadi esimin babasini. Hatta esimin babasi bayramda hastanelik oldu gene aramadi. Babam kpden 7 8 yas kucuk.

Bu sebeple esim babama tavir koysa onu parca pincik ederim.

Ha kp ile iyi olmak zorunda degilsin. Ama kavga sebebi bu olamaz.
Tesekkur ederim yorumun icin ama keske aramamasi bi yana arkasindan da konusmasaydi sarhosken degil mi. O zaman ne yapardin?

Back
X