• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkli bakis acisina ihtiyacim var

bence çok küçük sebepleri takıyorsunuz kafanıza gerçekten.boşver aramasın yani ne var.aramadı diye bir şey mi kaybettiniz?
belki o da babanızın aksine yaşın önemli olmadığını düşünüp önceki bayram ben aradım bu bayram o arasın diye bekledi.insanlar ne sorunlarla boğuşuyor siz şükredip biraz hoşgörülü davranın bence.

cnm uzulebılırsın kırılabılırsın ama eve kabul etmemek olur mu....bu kadar ufak seylerden boyle buyuk pürüzler çıkarma sakın yuvandan olursun....bırak aramazsa aramasın....sen saygını göster ıyı agırla tamam...ne gerek var huzur bozmaya...onlar esının aılesı anne babası unutma
ama aile dostunu kabul etmemenız ıyı olmuş.ne alaka yanı
Tesekkur ederim yorumunuz icin esimi durduk yere uzmemek icin danistim size. Ve tabiki kabul edicem yorumlarinizdan sonra..

Sen gelinine kufur edersen seni istemiyorum dersen. Oglunu bile yillarca gormezsen.
Sonunda bile senin oglun arama dedigi halde gelinin ararsa kusluk bitsin diye. Bence o gelini bastaci yapman lazim! Hastalikli dusunce herseyi yaparim bn kaynanayim diyen zihniyette bence!

e tamam işte, küfür ettiğim , seni istemiyorum dediğim gelinin anasını, babasını, danasını ne diye arim ki.
salak mıyım ben.
Çocugumu ret etmişim, gelin yine bu kadar lafı yutmuş, gelmiş gönlümü yapmış.. geline saygı duymuyorum ki ailesine duyayım olmuş bu durumda.
Sen şuan eve almayı geç, bu kadar şey yaşadıgın aileye nasıl saygı duyabiliyosun, bende onu anlamadım. kendin duyuyorsun bide aileni saydırmaya çalışıyosun. her durumda hastalıklı düşünce yapısında olan sensin kusura bakma.

e tamam işte, küfür ettiğim , seni istemiyorum dediğim gelinin anasını, babasını, danasını ne diye arim ki.
salak mıyım ben.
Çocugumu ret etmişim, gelin yine bu kadar lafı yutmuş, gelmiş gönlümü yapmış.. geline saygı duymuyorum ki ailesine duyayım olmuş bu durumda.
Sen şuan eve almayı geç, bu kadar şey yaşadıgın aileye nasıl saygı duyabiliyosun, bende onu anlamadım. kendin duyuyorsun bide aileni saydırmaya çalışıyosun. her durumda hastalıklı düşünce yapısında olan sensin kusura bakma.
Peki:) iyilik hata yani bu cikiyor burdan :) tesekkuler farkli bakis acisi icin :)

salak mıyım ben.
Yarin bigun vefat haberleri gelirse vicdan azabi cekmeyim esimde uzulmesin diye aradim bn. Bu kadar mi yanlis ve hastalikli.

Peki:) iyilik hata yani bu cikiyor burdan :) tesekkuler farkli bakis acisi icin :)

iyilik dediğin şey karsılıksız ,menfaat beklemeden yaptıgın durumlar için geçerlidir.
Sen babamı aramadılar, bende onları eve mi almasam dersen, iyi bir insan olmuyorsun.
Rica ederim ben buralardayım, farklı bakış açısına ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum :KK48:
(kırılma bana :KK60:)

Kizlar yine yeni yeniden yardiminiza ihtiyacim var. Söyle anlatayim. Kayinpederim bayramda babami aramadi kucugudur kendisi. Ustune birde sarhosken babamin arkasindan konustu, esim susturdu, ayikken benden ozur diledi diye affettim.
Yaklasik bi ay oldu gorusmedik. Gelin de gelin diyorlar. Bnde bn hamileyim uzak yol gelemem isterseniz siz buyrun dedim. Tmm dediler gelmek istiyorlar. Birde gelirken yanlarinda aile dostunu getirmek istediler. Ailemin tanidigi insanlar degil ve hoslanacagi tipler degil. Esim de siz buyrun bi daha sefere birlikte gelirsiniz diye gecistirmis.
Sorum su: bayramda babami aramayan insani simdi de bn kabul etmesem dogru olur mu. Esime sen git gor desem durduk yere huysuzluk mu cikarmis olurum.
Siz olsaniz ne yapardiniz..
geldiklrinde ağırlama. eksik hizmet etsen hem hamilesin de.... gelsinler gitsinler..

ailenle beraber oturman sorun yaratmıyormu
daha önceden sorunların var
yani gelip ailende kalana kadar araları limoniyse otelde falan kalsınlar
yada bu kp arkasından atıp tuttugu adamın evinde hangi yüzle oturacak yiyip içecek

iyilik dediğin şey karsılıksız ,menfaat beklemeden yaptıgın durumlar için geçerlidir.
Sen babamı aramadılar, bende onları eve mi almasam dersen, iyi bir insan olmuyorsun.
Rica ederim ben buralardayım, farklı bakış açısına ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum :KK48:
(kırılma bana :KK60:)
Hayir asla cnm kirilmiyorum herkes bana hak verecek degil ya! Aramamasini Allah biliyor arkasindan konusmasa icip icip inan hic dert etmezdim. Sonrasinda hersey batiyor tabi. Ne bekleyim onlardan ne dugun yapmislar ne nisan. Maddi manevi yardimlari mi oldu ki. Beklentim olsa bastan olurdu. Bnm tek beklentim
Saygiydi simdi bu duzelmis halleri.

yada bu kp arkasından atıp tuttugu adamın evinde hangi yüzle oturacak yiyip içecek
İste bnm takildigim noktada tam orasi! Arkasindan konustugu insanin evine gelmeyecek gurur olsa keske. Neyse herkes tatsizlik cikarma demis. Buyur edicem artik sorunsuz :)

Yok durumumuz iyi oldugu halde esim istedi ailemle oturmamizi. Cok bagliyiz birbirimize. Sorun yok sukur.

Hayir asla cnm kirilmiyorum herkes bana hak verecek degil ya! Aramamasini Allah biliyor arkasindan konusmasa icip icip inan hic dert etmezdim. Sonrasinda hersey batiyor tabi. Ne bekleyim onlardan ne dugun yapmislar ne nisan. Maddi manevi yardimlari mi oldu ki. Beklentim olsa bastan olurdu. Bnm tek beklentim
Saygiydi simdi bu duzelmis halleri.

Yani şöyle düşün bu insanlar sana zamanında çektirmişler, Kp babanın arkasından kötü şeyler söylemiş. Şu saatten sonra zaten hiç aramasalar daha iyi. Çünkü arasalar bile sen zaten neyin ne oldugunun gayet farkındasın.
Kendini böyle basit insanlar için degersizleştirmene kızıyorum ben. (son yorumlarından sonra)

Canım biz senin geçmişini ne bilelim burda yazdığına göre herkes yorum yapıyor... Burda öyle bir yazmışsın ki babamı aramadılar diye onları eve almayacağım gibi olmuş..

Bir de şunu söylim, konuyu okuyunca,
Kp babamı aramadı, bende onları eve almayı düşünmüyorum gibi algılanmasına neden oluyor.
ayrıntıları sonradan yazmışsın.

Kizlar yine yeni yeniden yardiminiza ihtiyacim var. Söyle anlatayim. Kayinpederim bayramda babami aramadi kucugudur kendisi. Ustune birde sarhosken babamin arkasindan konustu, esim susturdu, ayikken benden ozur diledi diye affettim.
Yaklasik bi ay oldu gorusmedik. Gelin de gelin diyorlar. Bnde bn hamileyim uzak yol gelemem isterseniz siz buyrun dedim. Tmm dediler gelmek istiyorlar. Birde gelirken yanlarinda aile dostunu getirmek istediler. Ailemin tanidigi insanlar degil ve hoslanacagi tipler degil. Esim de siz buyrun bi daha sefere birlikte gelirsiniz diye gecistirmis.
Sorum su: bayramda babami aramayan insani simdi de bn kabul etmesem dogru olur mu. Esime sen git gor desem durduk yere huysuzluk mu cikarmis olurum.
Siz olsaniz ne yapardiniz..
Bence geleni geri cevirmeyin derim zaten hatasini anlayip ozur dilemis,eger boyle yaparsaniz asil o zaman huzursuzluk olur.tersine guler yuzle karsilayinki kp yaptigindan utansin..

Canım biz senin geçmişini ne bilelim burda yazdığına göre herkes yorum yapıyor... Burda öyle bir yazmışsın ki babamı aramadılar diye onları eve almayacağım gibi olmuş..
Cok uzatmayim dedim bu da baya kisa oldu sanirim :)

Bence geleni geri cevirmeyin derim zaten hatasini anlayip ozur dilemis,eger boyle yaparsaniz asil o zaman huzursuzluk olur.tersine guler yuzle karsilayinki kp yaptigindan utansin..
Tesekkur ederim kendi tukurdugunu yalayacak gelerek ki dedigim gibi ozur de diledi. Evet herzamanki gibi saygiyla karsilayacagim bn.

Back
X