- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani? İpleri tamamen koparayim mi yine eskisi gibi mi olalim. Hos bi hatalari daha olursa zaten yine eskisi gibi olacagiz..Yani şöyle düşün bu insanlar sana zamanında çektirmişler, Kp babanın arkasından kötü şeyler söylemiş. Şu saatten sonra zaten hiç aramasalar daha iyi. Çünkü arasalar bile sen zaten neyin ne oldugunun gayet farkındasın.
Kendini böyle basit insanlar için degersizleştirmene kızıyorum ben. (son yorumlarından sonra)
Yani? İpleri tamamen koparayim mi yine eskisi gibi mi olalim. Hos bi hatalari daha olursa zaten yine eskisi gibi olacagiz..
İns utanir mi yoksa bak neyaparsam yapayim hala saygililar deyip daha mi beter olur ondan pek emin degilim :)Aynen canim saygida kusur etme,en azindan esinin hatirina.bak o zaman kp nasil utanacak,yaptigim saygisizliktan sonra yinede gelinim benden yuz cevirmedi diyecek yaptigin bu olgunlukla hem esinin gozunde,hemde kp gozunde degerin artacaksen kazanacaksin
![]()
Ee valla orasini bilemeyiz iste,yasayip goreceksin bence adamsa utanir,degilsede baktin devam ediyor,konusursun esinle sakin sakin ben elimden geleni yaptim ama baban yine rahat durmuyor sen istersen gorus babandir,ama ben mesafemi koyacam artik dersin ,yapacak bisey yokİns utanir mi yoksa bak neyaparsam yapayim hala saygililar deyip daha mi beter olur ondan pek emin degilim :)
Zaten hep esim icin onu cok seviyorum mutlu olsun diye boyle davraniyorum..
Amma abartmissin ya aramasin allah askina arasa ne aramasa ne yani benimde kp aramadi ne diyeyim bizim eve gelmemi diyeyim adama... oğlunun evi gelir gayette sende susup oturacaksin sadece senin evin degil orasi esininde evi.... nasil senin ailen gelirse esininde alesi gelir...hayret ya nasil seyler okuyorm burda şok yaniKizlar yine yeni yeniden yardiminiza ihtiyacim var. Söyle anlatayim. Kayinpederim bayramda babami aramadi kucugudur kendisi. Ustune birde sarhosken babamin arkasindan konustu, esim susturdu, ayikken benden ozur diledi diye affettim.
Yaklasik bi ay oldu gorusmedik. Gelin de gelin diyorlar. Bnde bn hamileyim uzak yol gelemem isterseniz siz buyrun dedim. Tmm dediler gelmek istiyorlar. Birde gelirken yanlarinda aile dostunu getirmek istediler. Ailemin tanidigi insanlar degil ve hoslanacagi tipler degil. Esim de siz buyrun bi daha sefere birlikte gelirsiniz diye gecistirmis.
Sorum su: bayramda babami aramayan insani simdi de bn kabul etmesem dogru olur mu. Esime sen git gor desem durduk yere huysuzluk mu cikarmis olurum.
Siz olsaniz ne yapardiniz..
Ohh ne ala sen ailenle yasa annen baban hep yaninda olsun ama esinin babasi gelmesin..... bence ayri ev kur sen yoksa anan baban seni esinin ailesine karsi kuruyo baksana....ne bu aileyle ic ice yasama isteginiz ben anlamiyrm zaten... ayri ev acamiyosaniz evlenmeyin arkadasEet onlarla birlikte onlarin evinde yasiyoruz.
Ama gecen bayram aramisti bu bayram babam naptiysa aramadi ki kendisi cok dikkat eder boyle seylere. Kucugunu hayatta aramaz kendisi. Ayni saygi niye bize yok..
Kizlar yine yeni yeniden yardiminiza ihtiyacim var. Söyle anlatayim. Kayinpederim bayramda babami aramadi kucugudur kendisi. Ustune birde sarhosken babamin arkasindan konustu, esim susturdu, ayikken benden ozur diledi diye affettim.
Yaklasik bi ay oldu gorusmedik. Gelin de gelin diyorlar. Bnde bn hamileyim uzak yol gelemem isterseniz siz buyrun dedim. Tmm dediler gelmek istiyorlar. Birde gelirken yanlarinda aile dostunu getirmek istediler. Ailemin tanidigi insanlar degil ve hoslanacagi tipler degil. Esim de siz buyrun bi daha sefere birlikte gelirsiniz diye gecistirmis.
Sorum su: bayramda babami aramayan insani simdi de bn kabul etmesem dogru olur mu. Esime sen git gor desem durduk yere huysuzluk mu cikarmis olurum.
Siz olsaniz ne yapardiniz..
Oldu sana soralim kiminle nasil yasayacagimizi. Haddini bil ailemin doldurdugu yok okumadan yorum yapma.Ohh ne ala sen ailenle yasa annen baban hep yaninda olsun ama esinin babasi gelmesin..... bence ayri ev kur sen yoksa anan baban seni esinin ailesine karsi kuruyo baksana....ne bu aileyle ic ice yasama isteginiz ben anlamiyrm zaten... ayri ev acamiyosaniz evlenmeyin arkadas
Tesekkur ederim bnde oyle yapmaya karar verdim zaten.Bence kabul et. Sonucts ozur dilemis birdaha yaparsa tepkini koyarsin