e tamam işte, küfür ettiğim , seni istemiyorum dediğim gelinin anasını, babasını, danasını ne diye arim ki.
salak mıyım ben.
Çocugumu ret etmişim, gelin yine bu kadar lafı yutmuş, gelmiş gönlümü yapmış.. geline saygı duymuyorum ki ailesine duyayım olmuş bu durumda.
Sen şuan eve almayı geç, bu kadar şey yaşadıgın aileye nasıl saygı duyabiliyosun, bende onu anlamadım. kendin duyuyorsun bide aileni saydırmaya çalışıyosun. her durumda hastalıklı düşünce yapısında olan sensin kusura bakma.
Katiliyorum. Esiniz ve ailesi zaten sorunluymus. Elinizde sihirli degnek var da koca yasli insanlarin karakterini huyunu mu degistireceksiniz. Tamam iyi niyetli olabilirsiniz ama ben aradim ben yaptim aralarini da görüsüyorlar artik deyip herkesin davranisini karakterini degistiremezsiniz ki. Kimse sizi zorlamamis arayin diye. Vicdan azabini onlar düsünsün siz degil. Iyilik yaptim karsiligi bu mu demeyin arkadasin dedigi gibi karsilik beklenmez. Benim de babam kayinpederimden kücük ama k.peder her bayram kandil sabahin köründe arardi hic gocunmadan.
Sarhosken babaniza küfretmis, zaten görüsmeyen sorunlu tiplermis ne bekliyorsunuz ki. Ben yerinizde olsam samimiyeti keser mesafe koyardim. Esimizin ailesi diye gökten zembille inmediler