Cilt Bakımı Ürünleri Farklı bir cilt yapım var, nemlendirici tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi oppar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
34
Merhaba kızlar.
Cildimde farklı konularda sorunlar var bu yüzden hangi nemlendiriciyi kullanacağımı şaşırıyorum.
Cildim çok kuru ama siyah nokta sorunum var. Gözeneklerim de belli oluyor. Bunun yanında cilt tonum eşit değil, lekelerim var. Artı olarak cilt yapım hiç sıkı değil. Kuruluğu alıp gözenek ve siyah noktaları engelleyecek, aynı zamanda leke giderip sıkılaştıracak bir nemlendirici tavsiyeniz var mıdır? Ayrı nemlendirici kullanırsam cildim kusar. Öncesinde denemiştim :/

Merhaba kızlar.
Cildimde farklı konularda sorunlar var bu yüzden hangi nemlendiriciyi kullanacağımı şaşırıyorum.
Cildim çok kuru ama siyah nokta sorunum var. Gözeneklerim de belli oluyor. Bunun yanında cilt tonum eşit değil, lekelerim var. Artı olarak cilt yapım hiç sıkı değil. Kuruluğu alıp gözenek ve siyah noktaları engelleyecek, aynı zamanda leke giderip sıkılaştıracak bir nemlendirici tavsiyeniz var mıdır? Ayrı nemlendirici kullanırsam cildim kusar. Öncesinde denemiştim :/
Bu kadar sorunu bi arada çözen tek bi nemlendirici olamaz ki.Olay sadece nemlendirir değil. Öncelikli cildini çok iyi temizlemen gerek. Cilt tipini bilmen tanıman gerek.siyah noktalar gözenekler için tonik şart. Ve en sonun da problemlerine uygun da nemlendirici krem kullanmalısın. Profesyonel yardım al bence.

merhaba sadece öncelikle cildinizdeki lekelerden kurtulmanız gerekmektedir. nemlendiriciye daha sonra başvurmanız gerekiyor. Bunun için Onlife markasının Leke Kremini kullanırsanız kısa sürede sonuç alırsınız. Ayrıca Zeytinyağlı yüz ve el kremi de nemlendirme sağlıyor.
[URL unfurl="t
burdan üye olup dediğim kremleri alırsanız emin olun şikayetleriniz sona erecektir. ayrıca numarasından da bana ulaşıp bilgi alabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X