- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi gulrecelim
Arkadaşlar merhabalar :)
Bir konu hakkında tarafsız insanlardan yorum almak istedim. Benim sol gözüm sağ gözümden küçük. Belli bariz bir fark var. Hele fotolarda
resmen sol gözüm görünmüyor. Şopsuz hiçbir yere foto atamam. :) Neyse bu durum ameliyatla düzeltilebiliyormuş. Ptozis denilen bir ameliyat. Kas tembelliği varmış sol gözümde. 25 dk falan sürermiş. Açıkçası olmak istiyorum ama göz olduğu için biraz ürküyorum :) bir yanım bunca sene (27 yıl) böyle yaşadın gene kalsın diyor bir yanım gittikçe küçülüyor gözüm sanki olmalıyım ameliyatı diyor. Görmem de vs hiçbir sorun yok bu arada belirteyim.
Ailem hele eşim ameliyat taraftarı değil. Acaba gözleri orantısız olan var mı ? Çok mu takıyorum. Yoksa ameliyatı olup rahat rahat fotolar çekinsem mi :)
Bir konu hakkında tarafsız insanlardan yorum almak istedim. Benim sol gözüm sağ gözümden küçük. Belli bariz bir fark var. Hele fotolarda

Ailem hele eşim ameliyat taraftarı değil. Acaba gözleri orantısız olan var mı ? Çok mu takıyorum. Yoksa ameliyatı olup rahat rahat fotolar çekinsem mi :)
Son düzenleyen: Moderatör: