Farklı büyüklükte gözler :)

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
31
Arkadaşlar merhabalar :)

Bir konu hakkında tarafsız insanlardan yorum almak istedim. Benim sol gözüm sağ gözümden küçük. Belli bariz bir fark var. Hele fotolarda 😱 resmen sol gözüm görünmüyor. Şopsuz hiçbir yere foto atamam. :) Neyse bu durum ameliyatla düzeltilebiliyormuş. Ptozis denilen bir ameliyat. Kas tembelliği varmış sol gözümde. 25 dk falan sürermiş. Açıkçası olmak istiyorum ama göz olduğu için biraz ürküyorum :) bir yanım bunca sene (27 yıl) böyle yaşadın gene kalsın diyor bir yanım gittikçe küçülüyor gözüm sanki olmalıyım ameliyatı diyor. Görmem de vs hiçbir sorun yok bu arada belirteyim.

Ailem hele eşim ameliyat taraftarı değil. Acaba gözleri orantısız olan var mı ? Çok mu takıyorum. Yoksa ameliyatı olup rahat rahat fotolar çekinsem mi :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir konu hakkında tarafsız insanlardan yorum almak istedim. Benim sol gözüm sağ gözümden küçük. Belli bariz bir fark var. Hele fotolarda 😱 resmen sol gözüm görünmüyor. Şopsuz hiçbir yere foto atamam. :) Neyse bu durum ameliyatla düzeltilebiliyormuş. Ptozis denilen bir ameliyat. Kas tembelliği varmış sol gözümde. 25 dk falan sürermiş. Açıkçası olmak istiyorum ama göz olduğu için biraz ürküyorum :) bir yanım bunca sene (27 yıl) böyle yaşadın gene kalsın diyor bir yanım gittikçe küçülüyor gözüm sanki olmalıyım ameliyatı diyor. Görmem de vs hiçbir sorun yok bu arada belirteyim.

Ailem hele eşim ameliyat taraftarı değil. Acaba gözleri orantısız olan var mı ? Çok mu takıyorum. Yoksa ameliyatı olup rahat rahat fotolar çekinsem mi :)
Sırf foto için olmazdım..
Gorusumde bir problem de yokmuş.
İki insta bir twitter için bıçak altina yatmazdim açıkçası..
Yine de sen bilirsin..

Yine de sen bilirsin..
Instagram yada Twitter kullanmıyorum aslında şimdi böyle yazınca yanlış anlaşılmasın. Fotoğraflarda çok fark var kendimi ifade edebilmek için yazdım. Aslında düzelebileceğini bilmeden asla aklımda yoktu. Ama aklıma girdi malesef, doktor araştırıyorum sürekli 🤦

Ben sizi anladım. Kendimizi Birtek fotograflarda görebiliyoruz aynalar hep yanıltıyor. Makyajla esitlemeye çalışın yine olmuyorsa çok rahatsız oluyorsanız yapın bence :)

Sizi psikolojik olarak mutsuz ediyorsa, ameliyatında ciddi riski yoksa neden olmasın?
plastik cerrahi diye bir sektör var. Kaç kişi gerekli olduğu için yaptırıyor? Önemli olan sizin ihtiyaç düzeyiniz.

Valla fotoğraflar da benimde oram buram çok farklı çıkıyor inanamıyorum bu ben miyim diye :KK53:
Bence takılmayın derim ki zaten neremiz simetrik ki :halay:
Ha kendimi daha mutlu hissedeceğim diyorsanız eğer olun tabi ki ama iyice araştırın

Ben sizi anladım. Kendimizi Birtek fotograflarda görebiliyoruz aynalar hep yanıltıyor. Makyajla esitlemeye çalışın yine olmuyorsa çok rahatsız oluyorsanız yapın bence :)
Eğer fotoğraftaki gibiyse günlük hayattaki halim.. çevremdekilere sabır diliyorum cidden. Soru sahibi bence çok çok taktıysanız olabilirsiniz. Ama aşılanmanın bitmesini bekleyin derim.

Benimde aynı durum var doğum sonrası bende düşünüyorum, yas ilerledikçe daha belirgin olmaya başladı. Göz kapakları da düşmeye baslayınca biri küçük biri büyük insan mutsuz oluyor. Yasım 37 yani ilerde daha da belli olucak malesef.

Eğer fotoğraftaki gibiyse günlük hayattaki halim.. çevremdekilere sabır diliyorum cidden. Soru sahibi bence çok çok taktıysanız olabilirsiniz. Ama aşılanmanın bitmesini bekleyin derim.
Aynalar ve cekindigimiz selfie ler malesef ki gerçek görüntümüz değilmiş. Bende çok sonradan öğrendim. Arka kamera sadece

Yine de sen bilirsin..

Araştırıp ciddi riskleri yok ise olurdum.
özgüven önemli 🤗
Sizi psikolojik olarak mutsuz ediyorsa, ameliyatında ciddi riski yoksa neden olmasın?
plastik cerrahi diye bir sektör var. Kaç kişi gerekli olduğu için yaptırıyor? Önemli olan sizin ihtiyaç düzeyiniz.
Hayko cepkin gibi mi? Onun gözleri baya düzelmiş çünkü
Aynalar ve cekindigimiz selfie ler malesef ki gerçek görüntümüz değilmiş. Bende çok sonradan öğrendim. Arka kamera sadece
Şu şekilde arkadaşlar paylaştım fotoğraf

Bu çok değil bence,sen fazlaca odaklaniyorsun gibime geldi..
Ayrıca sağ ve sol profil denen bir olgu var.
Çoğumuz simetrik çıkmıyoruz zaten fotoğraflarda.
Dedigim gibi ben olmazdım su goruntuye istinaden.

Eşiminde bi gözunde var böyle ben ameliyat olsun istiyorum ilerde daha da sıkintı çıkarır cünkü mutlu degilseniz olun 25 dk lik ismis zaten

Ailem hele eşim ameliyat taraftarı değil. Acaba gözleri orantısız olan var mı ? Çok mu takıyorum. Yoksa ameliyatı olup rahat rahat fotolar çekinsem mi :)Eki Görüntüle 2869873
Benimde resimlerde böyle hatta bi kaç tanıdığım da var öyle. Görümcem de öyle o migrende kaynaklı olduğunu söyledi hatta. Bence bıçak altına yatmaya değmez tabi karar sizin

Aaa ama bunda birşey yok ki, görmenizde bir sıkıntı yoksa bence hiç girmeyin öyle işlere.
Ben gözünüz baya baya büyük sanmistim ama göz kapaginiz düşük sadece. Bence siz takıntı yapmışsınız gerçekten abartılacak bir durum yok 😊

Doğuştan mı böyle?
Sağ sol simetri kaybı bir tarafın üstüne yatmaktan da oluyor.
Sizinki doğuştan ise, sanki küçük olanda göz kapağı düşüklüğü olduğu için fark var gibi, ameliyat değil de küçük bir işlem yeter.

Ancak büyük bir ameliyat dediyse doktor ben olmazdım. Çözüm olarak makyaj hilesi yöntemi bile vardır, durduk yere narkoz almazdım.

Back
X