Farklı büyüklükte gözler :)

Ah bee.
Fotoşok yapmaktan ciğerimiz soldu yıllardır. :KK70:
Şaka bi yana,bende de var o problem hafif biçimde, benden başka kimse fark etmedi yıllardır, sırf resim için ameliyat olmayın derim.

Bence sorun göz kapağı düşüklüğü.Tabi doktor karar verir . İyi bir uzman bulun ve yaptırın . Belki ki ozguveninize iyi gelicek bu operasyon .

Arkadaşlar merhabalar :)

Bir konu hakkında tarafsız insanlardan yorum almak istedim. Benim sol gözüm sağ gözümden küçük. Belli bariz bir fark var. Hele fotolarda 😱 resmen sol gözüm görünmüyor. Şopsuz hiçbir yere foto atamam. :) Neyse bu durum ameliyatla düzeltilebiliyormuş. Ptozis denilen bir ameliyat. Kas tembelliği varmış sol gözümde. 25 dk falan sürermiş. Açıkçası olmak istiyorum ama göz olduğu için biraz ürküyorum :) bir yanım bunca sene (27 yıl) böyle yaşadın gene kalsın diyor bir yanım gittikçe küçülüyor gözüm sanki olmalıyım ameliyatı diyor. Görmem de vs hiçbir sorun yok bu arada belirteyim.

Ailem hele eşim ameliyat taraftarı değil. Acaba gözleri orantısız olan var mı ? Çok mu takıyorum. Yoksa ameliyatı olup rahat rahat fotolar çekinsem mi :)Eki Görüntüle 2869873
İnsanların çoğunda bu durum var aslında. Biz kendimizi çok incelediğimiz için daha çok gözümüze çarpıyor. Yüzü simetrik olan çok çok nadir insan vardır. Eğer bunu etrafınızda sık duyuyorsanız ve rahatsızsanız ameliyatı iyice araştırıp olabilirsiniz.

Göz kapağı düşüklüğü zaten bir sağlık sorunu. Bence yaptırın.

Evet bir arkadaşımın da aynı sizin gibi, o söyleyene kadar farketmemişim, söyledikten sonra baktım ki bariz belli. Biz kusurlarımızı bildiğimiz için batıyor. Ama dillrndirmeden anlaşılmıyor. Göz çok hassas bir bölge, tabi ki siz bilirsiniz ama insan özelikle 30 yaşından sonra bazı şeylere takılmıyor bence(yaşım 36).biraz daha beklerseniz mi diye geçirdim içimden. Sonuçta ameliyat sonrası hüsrana uğramakta var. Nedense metin Şentürk geldi aklıma. Bir röportajda '.... konu hakkında görüşünüz nedir diyor sunucu. Metin bey de ben görmüyorum ki sorun yok diyor😊

Back
X