• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
413
416
18
35
4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim😍

ne-kadar-salak.png

3.de farkli olacağı garantisi mi geliyo 3 olmazsa 4 olmazsa 5 diye eskiler gibi 10 çocuk mu doğuracaksınız? Eşya mı bu da eksik tamamlansın. Evlat. Iyi bir gelecek iyi bir bakım vermek zorundasınız. Karun kadar zengin olsanız da mental olarak yetebilmek önemli. 3 çocuğa yetmek de biraz mabad ister.

4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim😍
Cocugu nereden getiriyoruz ki?

Bu zorbalıkla her yerde okursun neden okudunuz derler heryer mezun
Okumazsın okusaydın şimdi baltaya sap olsaydın derler
Bekarsan biri yok mu derler
Düğün kına nişan altın bohça zart zurt sorulur istenir baskı yapılır
Evlendin çocuk ne zaman derler
Çocuğun var 2. Ne zaman derler
2 kızınvarsa bir Oğlun olsun soyadın neslin devamı namın yürüsün derler
2 oğlun vardır bi kızın olsun açık kapın olsun arkandan ağlayanın sana bakanın olsun derler
Onun için boşver bu yorumları yapanların ağzına kürekle vurasım var
Boşverin

Back
X