Bak böyle dedin hemen vazgeçtim ajsksks ya o kadar bunaldım ki bu sefer evde, anlatamam. Haftada dört gün dersin 12.30’da bitecek olması cazip geliyor, diyorum başlayayım. Sonra bebenin suratına bakınca vazgeçiyorum.
Bence vicdan yapmaya gerek yok.
Paran olmayınca çocuklara imkan sağlamak daha zor ve huzursuz, mutsuz ya da sıkılmış bir anne ne kadar verimli olabilir
Evin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz.
Aynen yav bazen diyorum tek maaşla nasıl geçiniyor millet, biz de geçiniriz ne var. Ama yok işte öyle değil. Gelirine göre harcıyorsun. Biz tek maaşla sürünürüz.
Evin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz.
Aynen yav bazen diyorum tek maaşla nasıl geçiniyor millet, biz de geçiniriz ne var. Ama yok işte öyle değil. Gelirine göre harcıyorsun. Biz tek maaşla sürünürüz.
Herkesin bir yaşam kalitesi var. Alıştığın şeyden farklı yaşayınca garip oluyor.
Ne bileyim Rabbim kimseye muhtaç etmesin
Çok şükür bir işin var bugün olmaz yarın başlar yeniden rahata çıkarsınız
Tabii canım ondan bol keseden sallıyorumbekara koca boşaması kolay mıydi neydi öyle bir laf vardi ama bu konu daha önce de konuşuldu burada ve o zaman bir sene ara vereceğini yazmıştı o zaman bile iki sene ara veremeyeceği için üzülüyordu diye hatırlıyorum.