• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Amin canım 🤲
Nasılsınız🧿💙🧿💜🥰
İyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
Benim bebelerden biri doğmaya meyilliymiş o yüzden artık istirahat önerdi doktor, bi an önce her şeyi halletmeliyiz. O yüzden tarif de alamadım 🥹

İyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
Benim bebelerden biri doğmaya meyilliymiş o yüzden artık istirahat önerdi doktor, bi an önce her şeyi halletmeliyiz. O yüzden tarif de alamadım 🥹
Oğlan deme bana…

Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım 🤭

Allah kolaylık versin canım benim 🥰
Benim kızlardan biri öyleydi🤷Ama 5-6 hafta daha durabilmişti😁
Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Sen istirahatini yap🥰Arada gel haber ver iyi misiniz❤️🥰O bize yeter❤️💙

Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım 🤭
Ayy şükür bir iki eksik dışında bitti onları da halledip, çantamı da hazırlayıp yatış moduna alıcam artık kendimi 😁

Allah kolaylık versin canım benim 🥰
Benim kızlardan biri öyleydi🤷Ama 5-6 hafta daha durabilmişti😁
Sen istirahatini yap🥰Arada gel haber ver iyi misiniz❤️🥰O bize yeter❤️💙
Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim 🙏🏻🥹
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi 😁

Ay kızlar kedicik belgeselini izlediniz mi? Allah kızlarımızı korusun bu vahşi insanlardan😔
Devletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık. 😵‍💫

Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim 🙏🏻🥹
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi 😁
36+4 e kadar dayandık. Benim sağlık durumum iyi değildi. Son bir ay serumla beslendim. Belki yemek yiyebilseydim biraz daha kalırlardı😁
34 sonrası artık sıkıntı değil🥰Zaten 35-36 yı görürseniz daha ne olsun 🤲 🥰
Küçük falan diye korkma🥰2 şer kilo doğdular hızla büyüdüler🤲🧿💜💙

Back
X