Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifFarklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri
Yaş pasta kaliteli olmalı. Kalitesizinin tek çatalı bile beni hayattan soğutur. Kayınailem her doğum günü etkinliğinde şehrin en zanzik pastanesinden pasta alırlar. Bir de onu yememi beklerler. Gıcık olurum.
Güzel yaptığım söylenir. Kreması tam kıvamında olur, asla kurutmam. Geçen gün yaptığım çikolatalıyı da çok sevdim. Bir dahakine lotuslu yapacağım musafirlere.
Yaş pasta kaliteli olmalı. Kalitesizinin tek çatalı bile beni hayattan soğutur. Kayınailem her doğum günü etkinliğinde şehrin en zanzik pastanesinden pasta alırlar. Bir de onu yememi beklerler. Gıcık olurum.
Güzel yaptığım söylenir. Kreması tam kıvamında olur, asla kurutmam. Geçen gün yaptığım çikolatalıyı da çok sevdim. Bir dahakine lotuslu yapacağım musafirlere.
Benim erkek kardeşim de öyle ya. Bir kere ondan yaş pasta almasını istedim gitmiş dandiğin de dandiği bir pasta alıp getirmiş bir çatal bile almıştım. Köse pastanesi var,onların pastalarini seviyorum ben. Zoğum günümde kendime o pastaneden pasta ısmarlayacağım.ajahahsh