Doğuma Hazırlık farklı doğum çantası fikri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sloppy

Mother to be
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
62
0
286
İstanbul
Kafama takılan şey şu:

Özelde ve devlette doğum çantaları farklı mı oluyor? Tabii fark vardır ama bilen varsa yazsın bana ki ben de hazırlıklara başlıyım.

Merhaba, sanirim en iyisi doğum yapacaginizdan hastaneden bilgi almak.
Benim eltimin dogum yaptigi hastanede, bebegin bezlerini, annenin bezlerini, hatta anne icin gogus ucu catlak kremini bile hastane bize vermisti.
Yani boyle bir durumda yaninizda tasiyacaginiz bezler fazlalik olup evinize geri donmus oluyor.
Siz de hastaneden size neler verdiklerini ve marka sorup, ona gore onleminizi alabilirsiniz.

Bana hastanede sadece hasta bezimi onlar vermişti onun dışında bebek hep bizim yanımızda olduğu için biz götürdüğümüz bezleri kullandık...Başkada bişey verilmedi hastaneden,özelde erdem hastanesinde yapmıştım doğumumu:42:

Ama ablamın yaptığı hastanede bezleri,zıbınları falan onlar vermişti o da asm de yapmıştı hastaneden hastaneye değişiyo yani:26:

hastaneden hastaneye cok fazla degisiyor. ilk dogumumda herseyi hastane verdi. goturduklerim aynen geldi. bebegi bile onlar giydirdi. cikista hastane cikisini aldilar. hasta bezi, kullan-at camasir vs. hersey...
simdi gene ozelde yapcam ama hersey ekstraymis.bu nedenle hastaneyi aradim ogrendim. ben goturuyorum herseyi. cok fazla aliyomus hastane kremden bezden vs.

Back
X