- 13 Eylül 2016
- 47
- 58
- 88
- 33
- Konu Sahibi Madamorfoz
-
Yani o şoyle anlatiyim.. Anne ve babasi o kadar paraya duskun ki kendi cocuklarindan bile esirgiyolar cimrimi denir ne denir bilmem ama benim yanimdada surekli onun okadar parasi var benim sukadar ya tamam anladim ama neden surekli agzinizda bu paraBiraz daha konuyu açabilirsiniz yani örnek verebilirmisin.
O yufka yüreğini herkese açarsan, sana kolböregi olarak geri döner...
Tecrübeyle sabit !
Hem de nasil... Gercekten tam psikolojik denek olmalari lazimHer aile bir olmaz, demek eşinizin ailesinin zaafı para...
Yani o şoyle anlatiyim.. Anne ve babasi o kadar paraya duskun ki kendi cocuklarindan bile esirgiyolar cimrimi denir ne denir bilmem ama benim yanimdada surekli onun okadar parasi var benim sukadar ya tamam anladim ama neden surekli agzinizda bu para
Sen de haklisin esimde diyoki paralari varya ne yapacaklarini bilmiyolar sapittilar diyor... Valla bilmiyorum ama ben kotu bir soz soyleyip saygisizlik yapmaktan korkuyorum esimi arada birakmak istememÇok görüşmüyorsanız takmayın hiç, ne olursa olsun kendinizi yıpratıyorsunuz, değer mi hiç? bayram seyran biraz tahammül edin sonra unutun gitsin.
benim de ailem tam olmasa da böyle. eşim varlıklı bir ailenin çocuğu, istesek ailesi bize her istediğimizi alır, yollar, eder, para hayatlarında asla ön planda olmuş bir şey değil. ama eşim parayı hiç bir zaman ön planda tutmadığı için aşırı gözü tok, alelade işlerimiz düşük gelirlerimiz var, ama kazandığımız yetip artıyor bile. çünkü akşam evde çekirdek yiyip muhabbet etmek bile bizi çok mutlu ediyor, başka şeyde gözümüz yok, çok şükür
benim aileme gelince, kimle konuşsan fakirlikten bahseder. kime selam versen borcu olduğunu anlatır. annem sürekli evde tadilat yapamayışından dert yanar, "bir para ayarlayamadım ki" der. 3000 tl maaşı+emekli maaşı var. kira falan ödemiyor. yalnız yaşıyor. ama yine de sürekli parasızlıktan dert yanar. ne yapıyor bilmem. babama dönsem, kredileri ödeyemedim diyor. hayır evin var kira derdin yok hatta kira gelirin var, emekli maaşın var, allahtan büyük bir kaza bela çıkmadıktan sonra neyine lazım oldu da kredi çektin? saçıp savururlar, sonra para yok para yok para yok!
ben öz anne babamla bile mesafeliyim bu konulardan ötürü. yoksa da yok, sürekli bunu konuşmak neden?
Umrarim takmam ben ne bilim onlarda ailem gibi olsun istiyorum ama yok yanii yanlarindan bile gecemezlerçok sık görüşmüyorsanız kendi yağınızda da kavruluyorsanız boş verin gitsin. İki kişilik yuvanızda aıcık aşınız kaygısız başınız olsun. Emin olun maddi destekleri olursa hayatınıza müdahale etme hakkını da kendilerinde bulurlar. Böylesi daha iyi.
Umarim takmam yok
Umrarim takmam ben ne bilim onlarda ailem gibi olsun istiyorum ama yok yanii yanlarindan bile gecemezler
Yani o şoyle anlatiyim.. Anne ve babasi o kadar paraya duskun ki kendi cocuklarindan bile esirgiyolar cimrimi denir ne denir bilmem ama benim yanimdada surekli onun okadar parasi var benim sukadar ya tamam anladim ama neden surekli agzinizda bu para
Yok saygisizlik filan yapmiyorlar ama ne bilom bazi insanlar ne kadar ugrassanda sende bi yere oturmazlar ya onlarda oyle oldu sanirim..yani çok detay olmadığından anlayamıyorum tabi ben sizi. Yani maddi konuları bir kenara koyarsak aile olmanızı engelleyen bir şeyler var mı? Sizin ailenizden farklılar anlıyorum ama onlar da eşinizin ailesi. Size karşı direk bir saygısızlıkları sevgisizlikleri yoksa eşinizin ailesi olarak kabul etseniz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?