Farklı Hayat Tarzları

Ben buna benzer bir ilişkiyi yürütememiştim. Farklı düşüncelere sahiptik, dini, ideolojik ve siyasi olarak.
Ve olmadı, aşk bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor.
Bizim tek farklılaştığımız nokta bu, onun dışında siyasi düşüncelerimiz de dahil çok benziyoruz

Yetiştirilme tarzı, inancı, yaşam tarzı sonuna kadar saygı duyulmalı. Ama hayatınız bir noktada birleşecekse tedbirli olmalı. Böyle konularda olan kadına oluyor canım. Yarın karşına bin bir türlü çıkar bugün yaşadıkların. O yüzden yol yakınken üzülerek dön derim..

ki o aşamaya geleceğimizi düşünüyorum eğer devam edersek-
Kısa süredir berabersin ve çok eminsin
Hayat bu ne getireceği belli değil fazla toysun bu yorumundan belli oldu...
Herkes kendinden sorumludur adamı değiştirebileceğini düşünme kendi isterse ancak değişir bu olaylara da karışmanı tavsiye etmem biri neyse odur :)

Onun inancının benimle ne alakası var neden birlikte olamıyoruz bunu anlayamıyorum gerçekten

Mesela dinle alakalı bir konu açılınca biz iki taraf da başta fikirleri beyan edip çekiliyorduk. Bir müddet sonra iki taraf da aynı şeyi kabul etmesini istiyo, baskı olmuyo ama içten içe üzülüyor insan. Kendinle bu noktada aynı insanlara daha yakın hissediyorsun.

Siyasi konular zaten hiç bitmiyor. Her gün bir olay oluyor ve ona mutlaka yorum yapıyorsunuz. Hayat bu, insan sevdiğinin yanında bence özgür olup konuşabilmeli.

Seneler sonra eşimle tanıştığımda oh be dedim. Her konuda derinlemesine konuşur, fikir yürütür, birbimize bakmadan aynı şeyleri düşüneceğimizi bilerek hareket ederiz artık mesela.

Her insanın beklentisi bu olmayabilir ama bunlar benim için çok önemliymiş.

Bizim tek farklılaştığımız nokta bu, onun dışında siyasi düşüncelerimiz de dahil çok benziyoruz

Herkes farklıdır tabi.. Bilemeyeceğim.. ama ben kendi adıma her ikisini de denemiş olarak bazı noktalarda çok zıt olmayıp, diğer konularda farklılığın renk getirdiğini düşünüyorum..

Kendiniz için en doğrusuna siz karar verebilirsiniz. Ama şimdiden sizi rahatsız ediyor bu.

Bazı insanlar bu konuyu daha çok önemsiyor,yani karşıdakini incitmeyi göze alacak kadar diyeyim.
Eğer konu sahibi için vicdani bazı şeyler daha önemliyse uzatmasın bitirsin çünkü karşıyı daha çok kıracak öteki türlü.Yok ben bir şekilde devam etmek istiyorum diyorsa da karşının fikrine karışmasın,bu da rahatsız eder karşıdaki kişiyi.

emin değilim tabiki de onu demek istemedim, tabi ki zaman bizi ayırabilir hatta belki de yüksek bir ihtmal bu, ama olur da hayatlarımızı birleştirmeye karar verirsek - ki bu da bir ihtimal - şu an risk alıyorum demektir çünkü işler o noktadan ileriye gidemiyor benim inancıma göre. O yüzden o gün gelirse şimdi üzüleceğimden daha çok üzüleceğim

Üniversite aşkları bitiyor az kişi evleniyor aralarından canım benim herkes okul aşklarıyla evlenseydi keşke... :)

erkekler farklı inançtan olan ya da inançsız bir kadınla evlenebiliyor da kadınlar neden evlenemesin?
dinen bir engel yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…