Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
cok gecmis olsun Allah sifa versin

Geçmiş olsun sanırım salgın var aynı belirtilerle bizde gittik iğne yazdı dr enfeksiyon var diye
Sağol canım valla kızım bu sene çok fazla geçirdi enfeksiyon canimyatoplu alanlarda da giriyorlar WC ye okulda ordan mi kapiyor acaba diye düşündüm. Sizede çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canom benimm
Selamlar canısı

Çok geçmiş pericim,şimdi nasıl iyimi.
Sağol ablacimmbugün basım dönüyor midem az bulanıyor dedi dinlemedi yine okula gitti ,gözüm sürekli telefondaydi bişey olurda öğretmeni ararmi diye,şükür sıkıntı olmadı. Akşam baslayacam antibiyotik verdi doktor.
Sağol canısıı

çok geçmiş olsun canım

Canım bu hikayeler gerçek olmasa bile insana umut aşılıyor. Eğer gerçekse ne mutlu yaşadığımız sürece mucizeler mümkün. Onun gücü herşeye yeter
yok canım gerçek bu olay. uydurma değil. bilmemkimin tanıdığıymış. anneme anlatan kişinin arkadaşının apartmanında birisiydi yanlış hatırlamıyorsam. annem daha iyi biliyor.

Ben tarifimi yaptım konumu açtım ve sen bakmadın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…