perşembe gece yaptık zaten, aldık eve geldik ilk işim patates oldu. Gece 12’de yedim asdsdffff
yarın kısmetse tavuk kanat yapıcam bakalım ne olacak akıbeti
perşembe gece yaptık zaten, aldık eve geldik ilk işim patates oldu. Gece 12’de yedim asdsdffff
yarın kısmetse tavuk kanat yapıcam bakalım ne olacak akıbeti
Tadı bi şeye benzemedi ama ilk elim günahı olmaz bi dahakine daha iyi yapacağım. etrafa yağ sıçramaması önemli benim için. Yoksa zaten normalde ayçiçek yağı pek tüketmiyoruz. zeytinyağcıyız biz. Yağdan tasarruf eder miym bilmem
Philips Fritöz ve airfryer modelleri ile yiyeceklerinizi sağlıklı bir şekilde pişirmeye başlayın! Yüksek Watt değerlerine sahip Philips airfryer ve fritözler Teknosa'da.
Tadı bi şeye benzemedi ama ilk elim günahı olmaz bi dahakine daha iyi yapacağım. etrafa yağ sıçramaması önemli benim için. Yoksa zaten normalde ayçiçek yağı pek tüketmiyoruz. zeytinyağcıyız biz. Yağdan tasarruf eder miym bilmem
Alenen atayım linki? teknosa mağazadan aldık web sitesi fiyatına. Aralarında 200 TL fark vardı. Web’de daha uygun. dur bulayım da atayım.
Edersin bence. Tencerede falan yapsan daha fazla yağ kullanman gerekirdi ama sen 1.5 yemek kaşığı kullandım diyorsun. Ayrıca pişirme süresi fırına göre daha kısa olduğu için elektrikten de kar edersin.
Bu bilgileri de burada bir arkadaştan öğrenmiştim şimdi de sana sattım.