• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Hayırlı akşamlar elticim 🥰 Nasılsın 🥰 nerelerdesin 🥰
Ben iyiyim şükür 😘
Rabbim daha daha iyi etsin inşallah elticim, çok şükür bende iyiyim.🎈🥰🤗😘

Tek yenge olunca ve aynı binada oturunca, aynı zamanda araç sadece bende olunca her yere beraber gidiyoruz görümcemle ve düğünü olacak kızçemizle.
Gün yaklaştıkça işlerimiz fazlalaşıyor, biliyorsun 3 ayımız cenaze ve benim tedavimle geçti, şimdi yumurtayı kapıya sıkıştırdık elticim.🫠

Tek yenge olunca ve aynı binada oturunca, aynı zamanda araç sadece bende olunca her yere beraber gidiyoruz görümcemle ve düğünü olacak kızçemizle.
Gün yaklaştıkça işlerimiz fazlalaşıyor, biliyorsun 3 ayımız cenaze ve benim tedavimle geçti, şimdi yumurtayı kapıya sıkıştırdık elticim.🫠
Allah kolaylık versin elticim 🥰 Allah tamamına erdirsin🤗🤲
Güzel koşturmalar😘🧿

Allah kolaylık versin yasom benim🤩😘 hayırlı uğurlu olsun🤩

Back
X