- 28 Haziran 2011
- 63.699
- 159.902
- 898
Allah razı olsun canım benim, nasip kısmet. Rabbim eğer yazdıysa kaderimize yaşarızAllah büyük canım. Hakkınızda ne iyiyse ne hayırlısıysa onu versin
tüp bebek tedavisi olmadı yani demi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benim, nasip kısmet. Rabbim eğer yazdıysa kaderimize yaşarızAllah büyük canım. Hakkınızda ne iyiyse ne hayırlısıysa onu versin
tüp bebek tedavisi olmadı yani demi?
Amin canım ,kısmet bu işlerkaç yıl evli kaldınız canım? umarım bundan sonra ömür boyu sürecek güzel bir evliliğin olur![]()
evet canım Allahın dediği olur. Meryem Suresini çokça oku.Allah razı olsun canım benim, nasip kısmet. Rabbim eğer yazdıysa kaderimize yaşarızben kabulleniş evresine geçtim artık
olmadiginda da vardır bir hayir bilemeyiz
yok tüp bebekte yaptirmadik, eşim istemedi.
evet kısmet. hayırlısı olsun canım. çocuk vardı de mi? ayyy çok soru soruyorum ama sizleri tanımaya çalışıyorumAmin canım ,kısmet bu işler10 seneden fazla
Okuyorum canım, Allah büyükevet canım Allahın dediği olur. Meryem Suresini çokça oku.
Hala duruyorİlk hafta fırsatım olmayacağını anlayınca bıraktım Cancağzım.![]()
Allah ol der ve olur. ümidini asla kesme. kaç yıllık evlisin?Okuyorum canım, Allah büyükkısmet diyelim, olmaz olmaz dememek lazım
belkide sürprizler de olur
![]()
Çok değil canım 13Allah ol der ve olur. ümidini asla kesme. kaç yıllık evlisin?
Bahar alerjisidir, hapin varsa iç canımalerjim coştu kaşın kaşın![]()
olsun hiç belli olmaz bu işler. bak sana gece gece güzel birşey anlatayım....Çok değil canım 13![]()
çok zorlarsa içicem. bir de beyaz tenliyim sivrisinekler beni buluyo yaaaBahar alerjisidir, hapin varsa iç canım![]()
Ah kuzuya ben tarihe falanda bakmadım hiç daha var saniyordumZamanında yapsaymis ,ah Peri ah![]()
Ahh ne güzel Rabbimin hikmetiolsun hiç belli olmaz bu işler. bak sana gece gece güzel birşey anlatayım....
kaç yıl önce annem anlatmıştı. ona da birisi anlatmış. bir bayan kaç yıldır eşiyle birlikte tedavi görüyormuş. ilaç, aşılama, tüp bebek vs. yok olmamış en sonunda bırakmışlar olmuyor diye. ama çok istiyorlarmış üzülüyorlarmış. bir gün oturdukları apartmana girerken komşunun herhalde 1-1,5 yaşındaki bebeğini balkondan sarkarken görmüş. panik yapmış ve kollarını açmış. bebek pat diye koluna düşmüş. sımsıkı sarılmış bebeğe çok şükür tuttum diye. (yanlış olmasın olay böyleydi öyle hatırlıyorum) derken bebeğin annesi de panikle gelmiş ağlamış falan. çocuğu almış Allah razı olsun demiş. öyle etkilenmiş ki eve gelince göğsünden süt geldiğini hissetmiş.
neyse aradan 1-1,5 ay geçmiş kadın regl olmamış falan. neyse sonra bir şey olmuş test yapılmış ve hamile olduğunu öğrenmiş![]()
Çok geçmiş olsun canım ne oldu
Geçmiş olsun canım hayırdır
Canım bu hikayeler gerçek olmasa bile insana umut aşılıyor. Eğer gerçekse ne mutluolsun hiç belli olmaz bu işler. bak sana gece gece güzel birşey anlatayım....
kaç yıl önce annem anlatmıştı. ona da birisi anlatmış. bir bayan kaç yıldır eşiyle birlikte tedavi görüyormuş. ilaç, aşılama, tüp bebek vs. yok olmamış en sonunda bırakmışlar olmuyor diye. ama çok istiyorlarmış üzülüyorlarmış. bir gün oturdukları apartmana girerken komşunun herhalde 1-1,5 yaşındaki bebeğini balkondan sarkarken görmüş. panik yapmış ve kollarını açmış. bebek pat diye koluna düşmüş. sımsıkı sarılmış bebeğe çok şükür tuttum diye. (yanlış olmasın olay böyleydi öyle hatırlıyorum) derken bebeğin annesi de panikle gelmiş ağlamış falan. çocuğu almış Allah razı olsun demiş. öyle etkilenmiş ki eve gelince göğsünden süt geldiğini hissetmiş.
neyse aradan 1-1,5 ay geçmiş kadın regl olmamış falan. neyse sonra bir şey olmuş test yapılmış ve hamile olduğunu öğrenmiş![]()
Es geçme o zaman canimçok zorlarsa içicem. bir de beyaz tenliyim sivrisinekler beni buluyo yaaa![]()
Aaaaa noldu perişkom
dun hazirladim tavugu bugun uapacagim