Farklı kuşak iş arkadaşı.

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Merhaba herkese, şuan çok sinirliyim . Aslında başlık olarak yazacağım çok şey vardı ama konu ile ilgili kişiyi yaşıyla yaftalamamak adına o şekilde açmadım.

Şefim, ben ve bahsi geçenle aynı odada çalışıyoruz. 1yıl önce bu birime geldim ve konu ettiğim kişi çekmeceye eşyamı yerleştirirken önceki çalışanın dosyalarını karıştırmamam gerektiğini söylediği için ( şefim izin vermişti yerleşmeme, diğer kişiden kalan genelgeler vs. vardı ) misafir çocuğu gibi hissettiğimden kendisine bana bu şekilde konuşamayacağını, aynı konumda olduğumuz için bana bu şekilde emir veremeyeceğini söylediğim için başta bir sürtüşme yaşadık. Yaşça küçük olduğum için her şeyi söylemeyi hak görüyor kendine. Her türlü insanın suyuna gidebilirim bu tür haricinde. Günaydın demek bile içimden gelmiyor, o derece itiyor adam beni ama mecburen diyorum. Her neyse ben benim hakkımda bir kaç defa konuştuğunu duydum, ilk kavga sonrası ben de anlatmamam gereken kişilere anlattığım için evet burda ben de suçluyum. O yüzden ben yaptıysam o da yapar neyse olmuş bitmiş geçmiş dedim ve sonrasında bizi konuşturup durumu düzelttiler. Yüzüne karşı söyledim benim bir problemim yok uzatmaya da gerek yok diye. Nötrdüm yani iyi ya da kötü hiçbir şey hissetmiyordum. Yönetici yardımcısının yanından geldi bunlar hafta başında, o sırada odamızda da kurumdan biri vardı, gelip oturan birine git mi diyeyim yani? bizi o şekilde görüp yöneticiyle bu kişi sanki iddialarını kanıtlar gibi baktılar. Meğerse bu kişi benim tüm gün telefonla oynadığımı, işlerime bakmadığımı söylemiş. Ben bakmıyorum da nasıl bitiyor bunlar? Bir birime ben bakıyorum ve de sadece, şef bile değilken bana ve hareketlerime yaptığım işe kadar burnunu sokuyor ya. Ben mi çekiyorum bu tipleri hayatıma, aynı odada ağzından çıkanı koz olarak kullanabilecek bir canavarla çalışmak ne zor ya. Git torun sev, sen gençlerle ne uğraşıyorsun be adam! Ya da çalışıyorsan kimsenin iş takibini yapma.

Önce yöneticiyle konuşup sonra pazartesi günü bu kişiyle tartışmak istiyorum. Evet bildiğiniz tartışmak. Ne cürretle yaptığım işe karışıyorsun, ben senin radyodan açtığın saçma salak arabesklerini gidip şikayet ediyor muyum diye girip ağzıma geleni sayasım var.

Son düzenleme:
Başta biraz sert çıkışmışsınız. Daha sakin bir şekilde şefinizin izin verdiğini söyleyebilirdiniz. Çalışma hayatı biraz da idare etmeyi, orta yolu bulmayı gerektiriyor.
Şefinizin de mutlaka hepinizin işi nasıl yaptığınızdan haberi vardır.
Baskın olup ne yapmasını bekliyorsunuz?
Evet yöneticinizle konuşun, hissettiklerinizi söyleyin ama sakince.

Başta biraz sert çıkışmışsınız. Daha sakin bir şekilde şefinizin izin verdiğini söyleyebilirdiniz. Çalışma hayatı biraz da idare etmeyi, orta yolu bulmayı gerektiriyor.
Şefinizin de mutlaka hepinizin işi nasıl yaptığınızdan haberi vardır.
Baskın olup ne yapmasını bekliyorsunuz?
Evet yöneticinizle konuşun, hissettiklerinizi söyleyin ama sakince.
evet orta yolu bulmak gerek ama her şey bende değişiyor sanki. çevremde benim yaptığımın 3 katını yapıp hala haklı bulunanlar var, anlamıyorum cazgır mı olmalı bunun için. ben patlamayıp jübileyi sert yaptığımdan mı olmuyor. ama yo , bununla da ilgisi yok

Kovulmayında sonunda. Dikkat edin.
bu sebepten olmaz, ciddi bir şey yapmadıkça. kamudayım

Son düzenleme:
belli bi yasta olan kisiyle zitlasmanin sonu yok maalesef. cunku dozu gittikce artirip sacma sapan seyler yapabiliyolar inadina.

konusun ama ne biliyim ayni odada iki kisiyseniz sitem edip ben sizin icin boyle dusunmuyodum, sorunumuz bitti saniyodum tarzi deseniz belki daha etkili olur

calisma ortamı da insani cok etkiliyo neden gergin ortamda calisasiniz

kamudaki kuşak farkları bir neslin kanayan yarası

benim de oda arkadaşımla aramda baya bir kuşak farkı var, katil olmamak için neden bulamıyorum inan

aynı durumu yaşadım adam benden once işe gırdıiği için kendini benim müdürüm sanıyordu ... kamuda 60 yaşındaki biriyle 25 yaşındaki insanın aynı odada olması çok zor...

memursun sende galiba. valla şöyle söyliyim eski memurlar çok fena oluyorlar. gençler daha cesur daha içi dışı bir ama eski memurlar çok sinsi oluyor genel olarak. benimde başımdan geçti eski bir memurla ilgili.

İş yerindeki bu insanları da anlamıyorum. Herkes isine baksa bunlarin hiçbiri olmaz.
Bence çok üsteleneyin. Sonuçta aynı odadasınız ve her sürtüşme başka sıkıntılar çıkarir. Şefinizle konuşunca onun orta çizgiyi bulacağına inaniyorum

Back
X