O değilde dün bazı yemek sayfaları yemek tarifleri paylaştı diye bayağı linç yedi, yorumlar a baktım da, sanki yemek yapmak eğlence, zevk işi
Biz de paylaşsak bize de yaparlarsa
O değilde dün bazı yemek sayfaları yemek tarifleri paylaştı diye bayağı linç yedi, yorumlar a baktım da, sanki yemek yapmak eğlence, zevk işi
Bugün annem ile salata malzemesi aldık. Sonunda doğalgaz bağlandı yemek yaptık. Yanına salata yapayım dedim. Aaaa rende yok, kesme tahtası yokListe yapmaya karar verdik. Böyle böyle eksikleri alacağız
Hayat çok garip kıymetini bilmek lazım
Bir yatak, bir oturacak kanepe iki tabak oldu mu her şey tamam
Bugün annem ile salata malzemesi aldık. Sonunda doğalgaz bağlandı yemek yaptık. Yanına salata yapayım dedim. Aaaa rende yok, kesme tahtası yokListe yapmaya karar verdik. Böyle böyle eksikleri alacağız
Hayat çok garip kıymetini bilmek lazım
Bir yatak, bir oturacak kanepe iki tabak oldu mu her şey tamam
Hiç bakamıyorumO sesler, sallantı, duvar döküntüleri aklımdan çıkmıyor.
Evimi özledim
Eşim yarın değil pazartesi sabah 4-5 gibi çıkacak.
Yarın annem ile kardeşim cenaze için gidecekler. Bir gün kalıp gelecekler.
Hiç bakamıyorumO sesler, sallantı, duvar döküntüleri aklımdan çıkmıyor.
Evimi özledim
Eşim yarın değil pazartesi sabah 4-5 gibi çıkacak.
Yarın annem ile kardeşim cenaze için gidecekler. Bir gün kalıp gelecekler.
NevresteASSOSyal
belki bir gün hep beraber toplanırız sosyalimm çok sevmiş tekrar gelir belki maşallah nevreste ablam sizlerin enerjisi de çok güzeldi çok memnun oldum. Çocukların da pırlanta gibiler maşallah güzel anılarınız güzel günleriniz olsun inşallah
NevresteASSOSyal
belki bir gün hep beraber toplanırız sosyalimm çok sevmiş tekrar gelir belki maşallah nevreste ablam sizlerin enerjisi de çok güzeldi çok memnun oldum. Çocukların da pırlanta gibiler maşallah güzel anılarınız güzel günleriniz olsun inşallah