bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim
bölgede yaşayanların durumu elbette ki çok farklı ama uzakta da olsak bizler için de tam bir travmaydı. 3 haftadır ne yaptığımı bilmiyorum. herşey boş moduna girdim
Evet ya bende komşudan duydum hissetmedim ama ,hoş zaten tavana bakmasam deprem olduğunu bile anlamamki hala geçmedi vücudumun sallanması çünkü sürekli sallanır gibiyim ben zaten ,Rabbim korusun inşallah herkesi faylar bu yıl çok fazla aktif Allah sonumuzu hayr etsin canlarım çok dikkat edin kendinize
Bugün eve geçtik
Abim sağ olsun ne ihtiyacın varsa alın ben destek olacağım dedi
Annemde biraz destek oldu.Beyaz eşya aldılar. Çok bilindik markalar almadılar. Sanki aldık ne oldu. Bayağı uygun oldu.
Herkese birer baza ve iki kanepe Alındı.Çocuklara çalışma masası almışlar Mutfak eşyası biraz benim vardı
Çok şükür düzeni kurduk. Daha fazla eşyaya gerek yok.
Halı ve perde ayarlasak tamamdır
Günaydın ablammmşükür abla sen nasılsın daha iyimisinizbenim net yok oyuzden pek giremiyorum,hoca bişey yazmismi diye eşimin nete bağlandım ,yani ben de durum aynı