- Emoji Skoru
- 51.233
- Puanlar
- 548
Çünkü bitli ve kıvırcık saçlarımı taradığım tarakla yapmıştım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü bitli ve kıvırcık saçlarımı taradığım tarakla yapmıştım![]()
Yaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaaNeyseki saçları boyattımda bit mit kalmadı![]()
Çamaşır sodasıda olurYaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaa![]()
Ahahahaha olur aşkom,daha kesin çözümÇamaşır sodasıda olur![]()
Annem anlatıyor bazen, küçükken bitlenmişler anneannem gaz yağıyla yıkamıs saçlarını, anam diyor kokusu geçmiyordu bi deYaaa ahahahahah, gaz yagi iyi diyollaaa![]()
Bit diye diye bitlendikKaşıntı tuttu beni![]()
Kokusu çok yoğun evet,hele saça işlerseAnnem anlatıyor bazen, küçükken bitlenmişler anneannem gaz yağıyla yıkamıs saçlarını, anam diyor kokusu geçmiyordu bi de![]()

Hayır benim saçlar da uzun,sık,kıvırcıkBit diye diye bitlendik![]()
YeesBence de Nevoş
Zerre sen 99lu musun
Küçüksün daha
+1İkinci zengo yok mu arttiran![]()
Ahh o lağnet bitler zamanında benim kıskıvırcık saçlarımda az fink atmadılar.Hayır benim saçlar da uzun,sık,kıvırcık![]()
ABV o bitlerinAhh o lağnet bitler zamanında benim kıskıvırcık saçlarımda az fink atmadılar.![]()
Kıvırcık saç çok seviyorum ben, annem ve kız kardeşimin saçları kıvırcık. Annemin gençlik fotoğrafları var ay saçı belinde, Türk filminden fırlamış gibi benim kıvırcık olmadı maalesefAhh o lağnet bitler zamanında benim kıskıvırcık saçlarımda az fink atmadılar.![]()
Jaskkdld evet ama ben 25 oldum sen daha 23sünSen sanki çok büyüksün98li değil misin kızım?