Selam arkadaşlar benim derdimde nişanlım olacak odun..kendisi hangi tropikal ormana ait bilemedim .Bugün benim dogum günüm dün nişanlımla eşya mevzusunda epey bi tartıştık hatta dünle kalmadı son bi kaç gündür boyleyiz ben regl donemindeyim ve aşırı tepki veriyor olabilirim kabul neysee nişanlım vardiya sistemine gore calışıyor ve yabancı uyrukluların kaldıgı bir cezaevinde calışıyor dün gece nobete gitti gitmeden once dogum günümü kutlamasını bekledim kutlamadı.cezaevine girdiginde bilen bilir dış dünyayla baglantıları kesiliyor saat dahi yasak tlf imkanı cok kısıtlı o arayamaaz belki zorlasa arayabilir ama ben arayabiliyorum neyse aradım cok yogunum 45 dk sonra ara dedi 45 dk sonra aradım tlfnu bi bayan actı allah allah vardiya sisteminde bayan olmazdı bana oyle anlatmıştı neyse tlfnu aldım hala yogunum dedi arkadan seslerde geliyordu mahkum gelmiş vs polis sesleri telsizler falan..sabah msj atmış dogum günündü ama idare et beni diye .tlf acan kız yüzünden kızdım biraz ya bu odun evlenme teklifimizide cok uyduruk yapmış ya istese cok güzel seyler yapar yapıyordu da bu iki oldu evlenme teklifi ve dogum günüm hani benden kurtulmak çenemi kapatmak için evlenme teklif etti dogum günümüde hatırladıgını soyledi kutlama falan yok ..şuan uyuyor kızacagımı bildigi için ah soyle yorgunum vs sacmalamaya başladı bu ilk nobeti degil ki az çok tahmin ediyorum yırgunlugunu..sorum şu ki ben bu oduna nasıl davranayım ya ciddiye almasını istiyırum bu tarz şeyleri ben ozel günlere onem vereb biriyim cevaplarınız için teşekkürler..