- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum cnm :)selam hoşgeldnnnn
selam elysion :) kartal maltepeden sonra baya yakınmısız evlimsn canm
nerdensin cimcimmmmm :)Hosbuldum cnm :)
üzücü cnm hayırlısı olsun hakkındaEvliyim şimdilik canım ama Haziran' da ayrılıyorum.
Annemin evindeyim.
Öncede Tugayyolu'nda oturuyordum daha yakındık Maltepe' ye![]()
Hayırlısı olsun hakkında cnm çocuk falan varmiydi pekiEvliyim şimdilik canım ama Haziran' da ayrılıyorum.
Annemin evindeyim.
Öncede Tugayyolu'nda oturuyordum daha yakındık Maltepe' ye![]()
Hayırlısı olsun hakkında cnm çocuk falan varmiydi peki
olsun canım bız varız :)Sağol canım yoktu daha 8 aylıktık eve döndüğümde.
Ben de şimdi anne evinde yalnız kaldım işte, Antalya' dan geldik 3 yıl önce İstanbul' a.
2 yılımı bu adama verdim arkadaş falan edinemedim haliyle.
canım Hayırlısı olsun boşver evet biz Varız :))Sağol canım yoktu daha 8 aylıktık eve döndüğümde.
Ben de şimdi anne evinde yalnız kaldım işte, Antalya' dan geldik 3 yıl önce İstanbul' a.
2 yılımı bu adama verdim arkadaş falan edinemedim haliyle.
canım Hayırlısı olsun boşver evet biz Varız :))
olsun canım bız varız :)
calisiyormusun cnm bu dönem calisman sana maddi manevi iyi gelecektir sana psikolojik olarak nekadar etkilendiğini bilemiyorum ama hersekilde calisman iyi olur..Evet kızlar siz varsınız artık![]()
calisiyormusun cnm bu dönem calisman sana maddi manevi iyi gelecektir sana psikolojik olarak nekadar etkilendiğini bilemiyorum ama hersekilde calisman iyi olur..
Oooo hadi bakalım hayırlı olsun :) çalışmak gibisi yok cnm Ohh miss sonra spora haftada bir iki arkadasinlada görüşüp kafa dagitinca hayat ne zevkli oluyor :)Evet canım çalışıyorum çok iyi geliyor çalışmak.
Geçen ay da spora yazıldık annemle, görseniz halimizi![]()