Farklı Tarot Açılımları

elnise

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
20
3
1
41
Bu aralar bir sürü farklı açılım deniyorum, isteyenlerle karşılıklı tarot bakabiliriz.

Tesekkur ederim, ben yapmis oldugunuz acilimlardan cooook memnun kaldim

Farkındaysanız karşılıklı tarot bakabiliriz yazıyor, sıraya girmişsiniz bana da bak diye. Sebil miyim ben? :)

Farkındaysanız karşılıklı tarot bakabiliriz yazıyor, sıraya girmişsiniz bana da bak diye. Sebil miyim ben? :)

Biz de size sebilsiniz demedik zaten siz kendinize o yakistirmayi yapmissiniz. Ne kadar cirkin uslubunuz var. Okuma yazmamiz var hanimefendi rica etmisiz, bakmak istemiyorsaniz arkadaslar kusura bakmayin karsilikli bakiyorum dersiniz ya da hic cevap vermezsiniz biz anlariz. Uslup onemli tabi.

Bence sen gereksiz kavga arıyorsun. Ben zaten o yazdığımı senin sevimli isteğini hedef alarak yazmamıştım. Farkındaysan bir sürü kişi gelip bana bak bana bak yazmış, bir o kadar da özelden mesaj aldım, onlara hitaben karşılıklı bakmaktan bahsettiğimi yazdım. Yoksa zaten ben rica edenlere bakıyorum. Sebil kelimesinde ne çirkinlik var bunu da anlamadım, bu kelimeden olmayacak anlamlar çıkardığına göre değişik çalışan bir beynin olmalı. Mal bulmuş Mağribi diye bir kavram vardır, onu duymuş muydun (merak etme o da çirkin bir manaya gelmiyor, sadece bir deyim)? Sana yazmadığım bir şeye mal bulmuş Mağribi gibi atlayıp kavga çıkarmaya çalışmanı gerçekten anlamıyorum, tetikte beklemiş bir de cevap vermek için:) Şuraya kafa dağıtmaya giriyoruz her yerden saldıran ayrı birileri çıkıyor.
Lütfen böyle saçmasapan tartışmalar yaratmak için beni alıntılayarak falan yazmayın, güzellikle konuşan insanlar dışında kimseyle muhatap olmak istemiyorum.

Karşılıklı açılım yapmak isteyenler mesaj atabilirler, bekliyorum.

Hic okumadim canim sen oyle diyince, merak etme :)

Biz tatliya bagladik arkadaslar ikimiz de birbirimize hak verdik, gun icinde insan bazem gerilip sert yazabiliyor

Karşılıklı tarot falı bakmak isteyenler mesaj atabilir, öyle tek soruluk değil, uzun uzun bakmalık ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…