Bana bakar mısınııızBu aralar bir sürü farklı açılım deniyorum, isteyenlerle karşılıklı tarot bakabiliriz.
tarot blmiyorum ama kahve falı biliyorum istersen fallaşabilirizBu aralar bir sürü farklı açılım deniyorum, isteyenlerle karşılıklı tarot bakabiliriz.
Bu aralar bir sürü farklı açılım deniyorum, isteyenlerle karşılıklı tarot bakabiliriz.
Farkındaysanız karşılıklı tarot bakabiliriz yazıyor, sıraya girmişsiniz bana da bak diye. Sebil miyim ben? :)
Biz de size sebilsiniz demedik zaten siz kendinize o yakistirmayi yapmissiniz. Ne kadar cirkin uslubunuz var. Okuma yazmamiz var hanimefendi rica etmisiz, bakmak istemiyorsaniz arkadaslar kusura bakmayin karsilikli bakiyorum dersiniz ya da hic cevap vermezsiniz biz anlariz. Uslup onemli tabi.
Bence sen gereksiz kavga arıyorsun. Ben zaten o yazdığımı senin sevimli isteğini hedef alarak yazmamıştım. Farkındaysan bir sürü kişi gelip bana bak bana bak yazmış, bir o kadar da özelden mesaj aldım, onlara hitaben karşılıklı bakmaktan bahsettiğimi yazdım. Yoksa zaten ben rica edenlere bakıyorum. Sebil kelimesinde ne çirkinlik var bunu da anlamadım, bu kelimeden olmayacak anlamlar çıkardığına göre değişik çalışan bir beynin olmalı. Mal bulmuş Mağribi diye bir kavram vardır, onu duymuş muydun (merak etme o da çirkin bir manaya gelmiyor, sadece bir deyim)? Sana yazmadığım bir şeye mal bulmuş Mağribi gibi atlayıp kavga çıkarmaya çalışmanı gerçekten anlamıyorum, tetikte beklemiş bir de cevap vermek için:) Şuraya kafa dağıtmaya giriyoruz her yerden saldıran ayrı birileri çıkıyor.
Lütfen böyle saçmasapan tartışmalar yaratmak için beni alıntılayarak falan yazmayın, güzellikle konuşan insanlar dışında kimseyle muhatap olmak istemiyorum.
bennn bakıyorum tarot fallasalım mıBu aralar bir sürü farklı açılım deniyorum, isteyenlerle karşılıklı tarot bakabiliriz.
canımmmmm benle fallasKarşılıklı açılım yapmak isteyenler mesaj atabilirler, bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?