Farkli yerlerde yapilan hcg

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
Farkli yerlerde yapilan testlerde cok fark olurmu yukselen degerle alakali..benim 115 den 363 e cikti iki gunde hatali yuksek deger olmaz dimi ay bunu takiyorum.simdide:)..dun idrar testimde ilk yaptigima gore daha koyuydu

Farkli yerlerde yapilan testlerde cok fark olurmu yukselen degerle alakali..benim 115 den 363 e cikti iki gunde hatali yuksek deger olmaz dimi ay bunu takiyorum.simdide:)..dun idrar testimde ilk yaptigima gore daha koyuydu
en fazla on eksik on fazladir canim deger araligi.kimi hastane 10 u yada uzerini gebelik kabul ediyo kimisi kabul etmiyo bi sorun yoktur telas yapma

en fazla on eksik on fazladir canim deger araligi.kimi hastane 10 u yada uzerini gebelik kabul ediyo kimisi kabul etmiyo bi sorun yoktur telas yapma
Bazi yorumlarda dusuk ciktigini falan yazmislarda farkli yerlerde yapilinca onu dusundum sikinti olurmu diye yanlis yuksek deger gibi birsey mumkunmu diye taktim biraz:)

Biri devlet biri ozeldi devletteki 115 ozel 363
Şöyle; her laboratuvarın kullandığı kit (yani testi çalışmak için olan malzeme)farklı olur.Her kitin de kendi referans aralıkları vardır.
Örnek vermek gerekirse kolestrol testi a kitinde üst limit 300 se b kitinde 400 olabilir.
Böyle bir durum olmuş olabilir.
Tavsiyem devlette ya da üniversite hastanesinde tekrarlatın testinizi.
Ankara'dasınız sanırım Hacettepe'ye gidebilirsiniz.
Hayırlı olsun bu arada :)

Şöyle; her laboratuvarın kullandığı kit (yani testi çalışmak için olan malzeme)farklı olur.Her kitin de kendi referans aralıkları vardır.
Örnek vermek gerekirse kolestrol testi a kitinde üst limit 300 se b kitinde 400 olabilir.
Böyle bir durum olmuş olabilir.
Tavsiyem devlette ya da üniversite hastanesinde tekrarlatın testinizi.
Ankara'dasınız sanırım Hacettepe'ye gidebilirsiniz.
Hayırlı olsun bu arada :)
Evet referans araliklarina baktim..
Devlette..50-500 (1-2 haftalik)
100-5000(2-3haftalik)
Ozel..20-500(1-2 haftalik)
500-5000(2-3 haftalik)
Buna gore hemen hemen ayni gibi de geldi ama:) daha yeni oldugumdan cozebilmis degilim..

Evet referans araliklarina baktim..
Devlette..50-500 (1-2 haftalik)
100-5000(2-3haftalik)
Ozel..20-500(1-2 haftalik)
500-5000(2-3 haftalik)
Buna gore hemen hemen ayni gibi de geldi ama:) daha yeni oldugumdan cozebilmis degilim..
Tahlil sonucuna çok takılmayın.
Sonuçta hamilesiniz.
Sağlıkla alın kucağınıza :)

Back
X